MOJE ZÁPADY SLUNCE
Večerní Lanterna, milenci a láhev Malvazije. Taky jsme si to užili!

MOJE ZÁPADY SLUNCE

6. 12. 2020
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Musím se omluvit,tohle vyprávění o zážitku u moře se mi moc a moc líbí.Neumím to asi s těmi hvězdičkami a místo pěti jsem odeslala pouze jednu.Vše co píše pan Zelenka se moc hezky čte.
Anna Potůčková
Mám moc ráda východy i západy sluníčka. Oboje působí romanticky. A což tak být u moře s milovanou osobou.....to musí být nádhera! Tak na zdraví v příštích dnech .......
Soňa Prachfeldová
Poetické vyznání moři a slunci. Krásné fotky.
Jan Zelenka
Věřit je třeba, Dano, máš pravdu. Bude líp. Jinak se z té situace pomalu zcvoknem.
Dana Puchalská
Na západ i východ slunce je pohled vskutku n á d h e r n ý.... A u moře to byl, alespoň pro mně, zážitek na celý život. Doufám, že se situace uklidní a opět si jej pojedu vychutnat.
Alena Vávrová
Tahle nebeská divadla, ať večer, nebo ráno, také zbožňuji. Pár přímo famózních jsem také zažila a vyfotila. Pro někoho je to ale fotografický kýč. Mně je to jedno, co si kdo myslí, jeho věc.
Jan Zelenka
Díky zatím všem. Jistě, že západy slunce u nás, nebo na Slovensku jsou neméně krásné. Ale vše se sem nevejde a taky nemám potřebné fotografie. Nádherné západy slunce jsme zažili na Sázavě, nebo v Jeseníkách. Mimořádně krásný byl západ slunce nad Studenovodskou dolinou vTatrách, když jsme už za šera vylezli na Baraní rohy. Mohl bych pokračovat. Ale mojí srdeční záležitostí, jak píše Věrka, je moře a vše, co s ním souvisí. Jsem na něj ujetý.
Zuzana Pivcová
Západy slunce u moře bývaly krásné. Ale mimořádné západy slunce bývají i v jihočeském Týně. Díky za vzpomínku.
Věra Ježková
Jendo, vím, že moře je tvá srdeční záležitost. Své pocity a zážitky umíš krásně zprostředkovat. Fotky jsou velmi působivé. Tak na zdraví!
Václav Soukup
Pane Zelenka, ujišťuji Vás, že bez manželky jsou ty západy slunce ještě mnohem krásnější !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%