Skoro splněný sen
25. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
26.11.2020 20:31
Hani,moc pěkné zamyšlení. Já měla taky knížku s ilustracemi pana Trnky. Ale už ani nevím, kde jí je konec.
Helena Přibilová
26.11.2020 19:56
Také jsem v dětství měla ráda půvabnou knihu "Broučci" od Jana Karafiáta. Mám ji ale spíše spojenou s ilustracemi Jiřího Trnky.
Soňa Prachfeldová
26.11.2020 19:54
Máme Broučky i v novém vydání a zrovna včera si malý pouštěl DVD pohádku. Ať má každý svůj koutek k přezimování. Bohužel co bezdomovci ?
Marie Ženatová
26.11.2020 15:47
Z této milé knížky jsem předčítala často v dětství svým třem dětem, pak i vnoučátkům. * A moje děti měli tyto krásné obrázky tak oblíbené, že nám jeden známý vymaloval hezký výjev z Broučků v roce 1974 na celou zeď v dětském pokojíčku a to pro naše malé děti byl ten největší dárek...* Ale už uteklo hodně času a i obrázek ze zdi zmizel a já mohu jen a jen na ty hezké chvíle vzpomínat.*
Marie Doušová
26.11.2020 13:42
Hezké,laskavé a obrázky krásné.......chtělo by se to vrátit do dětství a stát se na chvilku takovým krásným broučkem...... Dík...
Anna Potůčková
26.11.2020 09:53
Jo Broučci jsou nejen hezká kniha ale také krásný večerníček, na který jsme se vždy jako děti těšily. Samozřejmě tuto knížku máme i v domácí knihovničce, jen je vzadu za ostatními dospěláckými knihami, ale stěhováním se zase provětrá.
Hana Šimková
26.11.2020 07:42
Ano Hani, máš pravdu, někteří nepřežili, ale já jsem chtěla, aby to vyznělo optimisticky. My přece musíme přežít. Moje rodina už koronavirus prodělala skoro celá a jsem ráda, že to byl ten lehčí průběh.
Jana Šenbergerová
25.11.2020 19:55
Hanko, to je také hezký nápad. Já znám z Broučků jenom větu: "Janinko, vstávej, broučci už dávno vstali, palouček třikrát obletěli, a ty ještě spíš." Tak mě zamlada budíval manžel. :-)
Hana Rypáčková
25.11.2020 18:38
Ano, knížku jsem milovala a také ráda jsem ji četla dětem i.vnoučatům. Ale, co ty jarní chudobky s červeným okrajem, když někteří broučci zimu nepřežili?
Alena Vávrová
25.11.2020 15:35
Broučci! Na ty myslím každou chvíli. Taky bych si obložila chaloupku dřívím a mechem, zavřela okenice a ucpala každou škvírku a nechala se zapadat sněhem a probudila bych se až na jaře. Nebo taky ne. Proto bych se dala spíš na tu medvědici, i když to není až tak romantické :-)). Broučky si můžete nalézt na jůtů a přehrát všecky díly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA