Po šedesátce krásnější než v mládí? Tyto české herečky a zpěvačky dokazují, že to možné je
Herečka Simona Stašová. Foto: Lenka Hatašová

Po šedesátce krásnější než v mládí? Tyto české herečky a zpěvačky dokazují, že to možné je

30. 11. 2020

Simona Stašová, Marie Rottrová, Petra Černocká, Jana Švandová. To jsou Češky známé ze světa hudby, divadla a filmu, které jsou zajímavým úkazem. Když se díváme na jejich fotky z mládí a z doby, kdy překročily šedesátku, zdá se, že ve vyšším věku vypadají lépe.

móda osobnosti
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Ve 20ti jsem vypadala na 20, v pětatřiceti, kdy jsme stavěli domek, chodila jsem do práce, rodičům pomáhat na pole, domácnost, 2 děti atd., jsem se nejen cítila, ale i vypadala i díky silně prošedivělým černým vlasům, na 50. Dnes je mi 71a cítím se a troufám si i říci, vypadám na již zmíněných 50. Naučila jsem se být sama sebou, nejsem vůči sobě kritická (nevím, proč bych měla být), to občas hravě zvládá mé okolí :-) :-) :-). Šminky žádné nemám, tedy nepoužívám, takže ve dne v noci, při práci i odpočinku, jsem to stále "Já". Pro slavnostní příležitosti decentní líčení nechávám na odbornicích. Krásné je žít ♥
Hana Nováková
Já jsem ve 20 vypadala na dvacet. a dnes na 65 a někdy si říkám, zaplať pán Bůh za to, že to není horší. V mládí štíhlá, vysportovaná, plná elánu. Když pak časem přišla nemoc, vzácná a ta se nikomu nepodařila vyléčit, stala se chronickou a působící s věkem další a další zdravotní problémy, když mi museli doslova vypreparovat kůži na nose z důvodu nádoru a pak mi udělat plastiku, která do smrti bude vidět nazdala jsem, že mládí je nenávratně pryč i s jeho krásou ale že mi zatím zůstal život takový jaký je a modlím se, aby nebyl horší. Jsem obeznámena s tím, jak by to vypadalo ve III. a IV. stádiu nemoci a to už asi ani nebyl život. Užívám si každý den jak mi to zdraví dovolí, raduji se z vnoučat a z věcí a přírody kolem sebe. Herečky, zpěvačky živící se uměním jistě musí vypadat a tak plastika za plastikou, wellnesy, masáže, kosmetika. Nevím, zda by mě to bavilo. Jistě profesionální maskérka dokáže namalovat jak se říká na "ksicht" obličej a to krásný, že by se až člověk divil a fotograf? To je samostatná kapitola, hra světla a stínů dokáže divy. Když je však potkáte v reálném životě tak nic moc. Vrásky, kruhy pod očima, spadlé koutky úst - prostě stáří nezastavíš. To já raději budu přírodní ve dne i v noci.
Věra Ježková
První tři jmenované mám ráda, tu poslední nikoliv. Její věčný, jakoby do tváře vytesaný, úsměv prostě nemůžu. Inspirovat se nenechám. Po šedesátce se vnímám mnohem lépe a realističtěji, než když jsem byla mladá.
Marie Faldynová
Někdo ty kosmetické salony a plastické chirurgy živit musí, herců a celebrit je to otázka existence.
Margita Melegova
Neberu jim tu snahu vypadat dobre, patri to k jejich povolani.
Jaroslava Handlová
Někdo slavný kdysi řekl: "Není ošklivých žen, jsou jen některé, které se neumí udělat krásnými." Tyto tři ženy (a řada dalších) to umí dokonale, sluší jim to i po šedesátce.
Libuše Šubrtová
Všechny tyto dámy mají šmrnc, svůj věk berou s nadhledem a hlavně - neztratily vnitřní jiskru. Stárnou důstojně.
Zuzana Pivcová
Tyto dámy nejsou zrovna typické běžné zjevy, ale jsou samozřejmě také upravené, kosmetikou, fotografem, někdy i plastickou chirurgií. Zblízka a bez úpravy vypadají jinak (já viděla Petru Černockou). Mám ráda Simonu Stašovou, o té bych v mládí neřekla, že to bude taková primová ženská. Ale jinak všem jmenovaným i dalším ten pocit krásy přeji.
Danka Rotyková
Jsou dnes krásné (a byly v mládí také), navíc jsou moudré a ví, jak o sebe pečovat.
Naděžda Špásová
No, mají štěstí v tom, že dnešní zkrášlovací studia a kliniky jsou pro ně cenově dostupné. Nedávno jsem pí Stašovou viděla bez líčení a žádná krasavice rozhodně nebyla a tak je to u všech. Nikdo nemládne, co si budeme nalhávat. Přesto těmto dámám přeji hodně úspěchů a zdraví

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%