Opel Crossland X. FOTO: pinterest.com
Německý autoklub vybral ideální auta pro seniory. Hodnotil například pohodlné nastupování či jednoduchost ovládání
21. 11. 2020Co na autě ocení řidiči vyššího věku? Podle německého autoklubu ADAC jsou u seniorů nejdůležitějším kritériem snadné nastupování i vystupování a dobrý výhled do všech stran. Jeho technici vybrali 26 vhodných aut různých značek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milan Pondělík
26.11.2020 21:06
Nechápu jaká věková kategorie vozidla vybírala. A zřejmě od stolu. Takový Nissan Juke je příšerná volba pro seniory. Tyto vozy by měli vybírat senioři. Vyhlašte anketu, ať do ní hlasují opravdoví senioři - aktivní řidiči.
Eva Stoklasová
24.11.2020 15:16
Také by se mi líbilo, ale vdova a seniorka je špatná kombinace pro koupení. Jistě by se v něm krásně jezdilo...To bych chtěla alespoň vyzkoušet ....
Eva Vršatová
24.11.2020 12:52
To jsem se nasmála při čtení...a co cena?
Reaguju i na příspěvek paní Jarmily. Mám Suzuki Splash. Nové koupené za 180 000.- Je vysoké -báječně se do něj nastupuje, nebouchám hlavou do stropu (jsem veliká), mám výborný výhled. Zadní sedadla mám sklopená - a vozím tam všechno. Obří květináče s aloemi, hlínu a hnůj, dříví - a samozřejmě i nákupy (ale na nákupy zatím jezdím spíš na kole). Vešly se mi (do toho maličkého autíčka) i dva zahrdní 200litrové sudy (Ty tedy byly prázdné). A údržba? Proboha - co to je? V servisu mě vidí pouze při technických prohlídkách. Spotřeba maličká. Pneu neměním - jezdím jenom v létě nebo v zimě v dokonalém počasí - je to takové "zahradní auto". A - vejde se nás tam i 5, vepředu dvoumetrový syn a vzadu snacha s vnučkama.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.11.2020 16:54
V posledních letech dávám přednost japonským vozům se kterými mám ty nejlepší zkušenosti. Nedám dopustit na SUV 4x4 Suzuki. Je trochu vyšší při nastupování, má vyhřívané sedačky a veškerou výbavu včetně navigace. 1 ročně s ním zajedu do servisu kde nechám vše kontrolovat a 2x ročně vyměním pneu a pohoda.
Lenka Kočandrlová
22.11.2020 18:23
My chudší si můžeme akorát trhnout a být rádi,že kára stará 18 let ještě slouží...Leda,že by zaúřadoval nějaký německý Jéžišek a nadělil nám to pod stromeček jako dárek....
Dalibor Polanský
21.11.2020 21:12
Když vidím tu "lidovou"cenu pro důchodce...Mám koloběžku a bohatě mi to stačí. :)
Antonín Nebuželský
21.11.2020 13:36
Hezký reklamní článek, jen za sebe chci říct, že celý život jsem něčím jezdil a na stará kolena " chodím. Podle příspěvků zde soudím, že nejsem sám. Novou techniku sleduji, ovšem ty nové ceny, nevím... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA