Ilustrační foto: pixabay.com
Správy sociálního zabezpečení začnou vyplácet pětitisícový příspěvek důchodcům od 1. prosince
19. 11. 2020Zákon o jednorázovém příspěvku důchodcům ve výši 5000 Kč dnes podepsal prezident Miloš Zeman. Správy sociálního zabezpečení začnou příspěvek vyplácet od 1. prosince, důchodci peníze obdrží na účet či složenkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
19.11.2020 19:07
Děkuji za informaci, jsem ráda, že příspěvek dostaneme. Před několika lety se stalo, že jsme dostali zvýšení důchodu o 40 Kč a Němci dostali 4%. Vím to od kamarádky, která má v Německu příbuzné.
V. A.
19.11.2020 17:36
Anna: Tady nemusí jít o závist, ale lidi, kteří ztratili třeba půlku příjmů, nedostali nic a Vy si takhle přisadíte. Navíc, když si můžete dovolit to vrazit do "vybavení do nového domečku", tak takovou nouzí trpět nebudete. My rozbitou mikrovlnku nemáme za co nahradit několik měsíců. Trochu empatie prosím.
Robert Gurgul
19.11.2020 17:19
Dobrý den bral jsem vdovecky důchod měl jsem ho na rokem tedy od 5.11.2019 do 5.11.2020 dostanu těch 5000 Kč??
Alena Baldenweg
19.11.2020 17:17
toto se nestava nikde na svete,jen v Cesku....budte velmi vdecni...
Dana Puchalská
19.11.2020 16:21
Perfektně shrnuto.. Hned za tepla jí sdělím mým dvěma sousedkám, které pořád neví, jak to bude a nemají přístup k internetu. Děkuji.
Anna Potůčková
19.11.2020 16:19
To je skvělá zpráva. Ale najdou se tací, kteří nám těch pár korun budou závidět nadále. I nám to s manželem hodně pomůže, můžeme si za to koupit nějaké vybavení do nového domečku.
Eva Mužíková
19.11.2020 15:22
Po odkladech jsme se dočkali. Jsem ráda, každá koruna navíc potěší. Nejdříve jsem se obávala, že tato částka bude mít vliv na výši příspěvku na bydlení. To by bylo na hlavu postavené. Trochu mi to zamázne díru na účtu po zaplacení opravy auta:))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA