Tak ještě jednou z mého života
Ilustrační foto: pixabay.com

Tak ještě jednou z mého života

17. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.6 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Lidičky já jsem to napsala opravdu jenom o svých pocitech. Vy máte své vlastní, ale nikdo nemůžete popřít že ta situace je opravdu neveselá, ba truchlivá.
Dana Divišová
Paní Hano , popsala jste přesně pocity mnohých v tomto období osamělých lidí. Snad už to všechno omezování nebude dlouho trvat. Když čtu na internetu o poměrech v některých nemocnicích, obdivuju ty zdravotníky. Nemůžou říct dost,máme toho plné zuby. Tak i my to ještě chvilku vydržíme. Můžeme chodit třeba s kamarádkou do přírody nebo prohlížet příspěvky na Facebooku. A to je vlastně, proč reaguji. Na Facebooku jsou skupiny, kam se můžete zaregistrovat , některé jsou otevřené všem. Jen si vybrat podle svých zájmů. Mne třeba zajímá vše o pěstování v zahradě , recenze na dobré knihy nebo poznatky z cestování po památkách a přírodě. Určitě byste si tam taky něco zajímavého našla. A pokochala se. Hlavně přeju pevné zdraví.
Marie Doušová
Hano, chápu a s potěšením jsem si přečetla Váš článek,neboť je to upřímně napsané. Mám také někdy takové pocity ,ale nic se nedá dělat ,jen vytrvat. Hano,hlavně zdraví a klidně pište Vaše postřehy ,neboť psaní docela hodně pomáhá a já je ráda čtu. Dík..
Hana Šimková
Maruško jste šikovná, ale houby ještě rostou ?
Marie Ženatová
Našila jsem si hodně roušek, mám je nachystané na verandě, ale už se mi několikrát stalo, že jsem si ji zapomenula vzít - tak se musím vracet a tím mám víc pohybu, ale hlava mi už po těch různých a měnících se opatřeních asi víc chátrá.* Jinak žiji mezi dobrými sousedy, takže komunikuji klidně dál jako vždy přes plotky se všemi kolem i přes sousedy - ještě naštěstí dobře slyším i na dálku a při těchto plotkových setkáních si nemusím nasazovat roušku. Větší nákup mi vozí občas syn a do obchodu na 15 m2 se mi teď trmácet tři kilometry vůbec nechce, to si jdu raději do lesa najít nějaké houby * Haničko díky moc za milý článek *
Hana Rypáčková
Čeho je moc, toho je příliš. Už mi to omezování moc vadí. Hadr zapomínám , snad mě nikdo neudá...Teď nemám chuť jít nakoupit, když nemohu mít svůj košík.
Hana Šimková
Zuzanko děkuji ti za podporu a možná, že ty jediná jsi mi porozuměla. Asi jsem šlápla do vosího hnízda. Věřícím ten kostel opravdu chybí, bylo o jejich útočiště. A Boha nezatracujte. Mám dojem, že většině z vás situace vůbec nevadí a někdo si ji snad i užívá. Tak se mějte v těch dobře padnoucích rouškách a přeji vám hodně štěstí.
Anna Potůčková
Hanko, moc krásný a také pravdivý článek. Ale měli by si ti naši představitelé uvědomit, že v našem státním znaku nejsou ovce, ale lev. Možná pokud tohle ještě bude trvat, je možné, že konečně se i lid začne rvát o svoji svobodu jako lev, a nebude trpět to, že z nás dělá někdo ovce!!!! Nepochopím třeba opatření v obchodech, kdy na 15 m2 smí být 1 člověk zatímco venku před prodejnou je pomalu 15 lidí na 1 m2.
Hana Šimková
Věruško máš pravdu někdy je ten život veselejší a děláš si z něho legraci, ale přijde den, kdy to nejde.
Zuzana Pivcová
Kdo je zvyklý žít sám třeba řadu let, ten to bere tak nějak po staru. Pokud jsou doma manželé a ještě třeba v sousedním bytě potomci, také to nevnímají jako příliš velkou změnu. Ovšem ti, kteří jsou najednou izolováni bez možnosti to řešit jinak než jen televizí nebo internetem (zaplaťbůh za něj!), ti to určitě snášejí nejhůře. Nemysli si, Haničko, ačkoliv se snažím, také mám výkyvy, i když vím, že to není dobré. Tak piš, co Tě napadne, do ničeho se nenuť, oni si to chápaví čtenáři nějak přeberou. Díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%