Jak jsme zabloudili v našem lese
Foto: autorka

Jak jsme zabloudili v našem lese

18. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Až pohádkové vyprávění, hlavně, že jste cestu z lesa našli.
Eva Mužíková
Díky Maruš za reakci:))))
Marie Měchurová
Evi, Anička bydlí ve vesnici Roštění za Holešovem - na poslední fotce vpravo vzadu. Bude se stěhovat na Chvalčov - to je vesnice patřící k Bystřici pod Hostýnem. My jsme místní část Holešova, oni jsou samostatní.
Eva Mužíková
Maruško, jestli se nepletu, do Holešova se bude stěhovat Anička Potůčková. Nebo je to jiný Holešov??
Eva Mužíková
Já jsem naštěstí nikdy v lese nezabloudila, vlastně jednou trochu a to mne navedl na správnou zpáteční cestu Bertík. Fotky máš moc zajímavé.
Martina Růžičková
Napínavé vyprávění a moc hezké fotky :-).
Elena Valeriánová
Procházky lesem je to pravé ořechové. Taky mám pár bloudících historek. Vaše Story dobře skončila, ale nezapomenutelné by pro vnoučka bylo, kdyby vás hledala rojnice policistů, vojáků a dobrovolníků a nad lesem létal vrtulník s termovizí. To mi věř, ale to ne, ty najdeš cestu domů a klukovi nedopřeješ trochu radosti! :-)
Marie Ženatová
Maruško pěkně děkuji za milý článek.* Se svými vnoučky také chodím nejraději po lesních cestách...
Jindra Hubačová
Maruško, díky za prima článek a moc pěkné fotky. Měj se hezky !
Naděžda Špásová
Maruško, moc hezké vyprávění. A fotky jsou taky super. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%