Ilustrační foto: pixabay.com
Zachováme vzpomínky. Trend, který baví čím dál více lidí. Zkuste naši Pamětnici
17. 11. 2020
Ve kterém mobilu jsme tu fotku měli? Jé, asi se mi při výměně notebooku ztratily fotografie.Nemáš snímky z výletu do Beskyd, já je asi omylem smazal. Znáte ty věty? Díky moderním technologiím sice pořizujeme tisíce fotek, ale často se nám ve virtuálním prostoru nakonec ztratí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
17.11.2020 09:51
Na fotografie už nám za ta léta svůj systém. Nejdůležitejší je vybrat pár těch dobrých a důležitých a zbytek co nejdřív smazat. Vnoučatům vyrábím každý rok k jejich narozeninám fotoknížku z jejich života za uplynulý rok. Synovi jsem zase letos ke 40. narozeninám vybrala 40 typických fotografií z jeho života, označila lety a uspořádala do alba. Ocenila to celá rodina. Hlasové záznamy ale moc nemám, bylo by dobré něco natočit a archivovat.
Mirek Hahn
17.11.2020 09:30
Obávám se, že dosud přetrvává znehodnocení fotografování skrze obludně velké množství bezcených fotografií. Kdysi se dokumentace celého života vešla do padesáti fotografií a bylo tam všechno důležité. Dnes se do padesáti fotografií nevejde ani vycházka za humna. Snad se to fotonadšenci časem naučí alespoň mazat a ponechávat si jen to důležité či zdařilé... :-)
Daniela Řeřichová
17.11.2020 09:13
Zpracovávám alba s fotografiemi a různými dokumenty, máme jich 90. Natočila jsem mj. také rozhovor s rodiči. Je to výpověď nejen o rodině, ale také o době za posledních 40 let.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA