Můj oblíbený strom. FOTO: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Mlha
12. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
13.11.2020 20:12
Elenko, tvá láska k přírodě vyzařuje z každé fotografie, Tvoje vyznání mlze je úžasné. Kéž bych já uměla tak poeticky psát. Přeji příjemné procházky.
Jitka Chodorová
13.11.2020 09:01
Nádherné, a to nejen ty fotky, i když jsou krásné, celý Tvůj článek a myšlenka i práce něco takového udělat. Děkuji Elen, jsi umělkyně.
Martina Růžičková
12.11.2020 20:26
Krásně jste napsala o mlze i pocitech fotografa. A vytvořila jste kouzelnou fotoreportáž z nádherné přírody. Pro fotografa jsou takové chvíle svátkem :-).
Anna Potůčková
12.11.2020 20:24
To je prostě náááádhera! Kdo umí, tak opravdu umí! Jinak mně by asi také brzy ráno ani heverem nikdo nedostal z postele. To by muselo být jen nějaké setkání Íčka abych vstávala brzy. Do Kořenova jsem vstávala po 3tí ranní hodině a od té doby až nejdříve v 5-6 hodin!
Elena Valeriánová
12.11.2020 18:52
Děkuji za pěkná slova, jsem ráda, že vás fotky zaujaly neboť jsem až po napsání článku zjistila, že téma "mlha" už tady bylo několikrát zpracováno. Vážím si každého komentáře. Vláďo, a ty nohy mám skutečně promočené každé ráno neboť mi dosloužily mé pohorky (propouštějí) a na internetu jsem si zatím nevybrala. Nedokážu se rychle rozhodnout, když je nemohu vyzkoušet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA