Ilustrační foto: pixabay.com
Moje závislosti
4. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
5.11.2020 10:10
Na odvykací kůru nechod, není ji třeba. Takových závisláků na Pc je asi hodně lidí a nebylo by tam stejně pro Tebe místo. A o Íčku asi škoda slov, takových je nás asi také velmi mnoho!
Elena Valeriánová
5.11.2020 00:03
Danielo, to už nestojí za to. Do té stovky to doklepeme s íčkem a pak uvidíme, co život přinese :-)
Eva Mužíková
4.11.2020 22:55
Naše malé závislosti, bývají i někdy k zlosti. Hlavní je, že o nich víme, alespoň se nenudíme. Odvykačku půsť hned z hlavy, Tvé " výtvory " mne moc baví. S úsměvem na " líce", tleská Ti Bertice:)))))
Jan Zelenka
4.11.2020 21:52
Sympatický článek. Každý z nás je zřejmě na něčem "závislák". Já, byť žiji sám, nejsem asi normální, neboť jsem závislý na vaření. A pak na psaní. Kupodivu na íčku příliš závislý nejsem. Holt, každý jsme nějaký.
Daniela Řeřichová
4.11.2020 19:18
Ještě jednou děkuji všem spřízněným duším za podporu. Dilema vyřešeno.☺
Irena Mertová
4.11.2020 18:48
Na odvykačku nechodit (ani nevím, kde Centrum odvykání závislosti na květáku sídlí)...
Naděžda Špásová
4.11.2020 17:09
Danielo, moc hezky jsi to napsala. Každý nějakou tu závislost má, někdo to tutlá, jiný to na sebe práskne. Takže v tvém případě je odvykačka zbytečná a můžu ti říct, že na íčku je nás závislých hodně. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA