Jako na dovolené, autor: Anička Čípová
Výlet do časů minulých - video z "Módní přehlídky nejen pro 50+" v září 2020
29. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Lancová
1.11.2020 16:49
Jsem šťastná, že jsme módní přehlídku stihli uskutečnit než nastal stop stav. Bylo to opravdu o nervy. Příští ročník visí ve vzduchu, protože nikdo v tuto chvíli netuší, co bude. Uvidíme. Velmi děkuji za pozitivní hodnocení. Je to pro mě nejlepší motivace.
Helena Přibilová
30.10.2020 17:13
Obdivuji zejména nádherné historické kostýmy. To je opravdu "vysoká krejčovina"!
Marie Seitlová
30.10.2020 13:08
Jsem ráda, že se Zlín vydařil jako každý rok, bohužel letos mi to nevyšlo. Fotky jsou moc pěkné i video. Velký dík patří Hance Lancové.
Jaroslava Handlová
29.10.2020 23:01
Hano, radost pokračuje. Jsem ráda, že jsem mohla být na této akci, moc se mi celý program líbil. Teď si hezké okamžiky můžeme připomínat znovu pěkným videem i fotkami. Díky za všechno.
Alena Várošová
29.10.2020 18:27
Moc se mi líbily retro tančící děvčata a tanečník.Také outfity v retro stylu mě okouzlily,prostě nádhera i celková přehlídka.Hanka to dokáže super zorganizovat.
Helenka Vambleki
29.10.2020 17:04
Jsem ráda, že letos i v roušce jsem konečně byla "při tom" a doufám, že si nenechám ujít další ročníky, protože Made in Hanka - to je ta správná firma!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA