Výlet do časů minulých - video z "Módní přehlídky nejen pro 50+" v září 2020
Jako na dovolené, autor: Anička Čípová

Výlet do časů minulých - video z "Módní přehlídky nejen pro 50+" v září 2020

29. 10. 2020
Můj příběh
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Lancová
Jsem šťastná, že jsme módní přehlídku stihli uskutečnit než nastal stop stav. Bylo to opravdu o nervy. Příští ročník visí ve vzduchu, protože nikdo v tuto chvíli netuší, co bude. Uvidíme. Velmi děkuji za pozitivní hodnocení. Je to pro mě nejlepší motivace.
Helena Přibilová
Obdivuji zejména nádherné historické kostýmy. To je opravdu "vysoká krejčovina"!
Marie Seitlová
Jsem ráda, že se Zlín vydařil jako každý rok, bohužel letos mi to nevyšlo. Fotky jsou moc pěkné i video. Velký dík patří Hance Lancové.
Marie Měchurová
Taky jsem tam byla, a moc se ti přehlídka líbila.
Jaroslava Handlová
Hano, radost pokračuje. Jsem ráda, že jsem mohla být na této akci, moc se mi celý program líbil. Teď si hezké okamžiky můžeme připomínat znovu pěkným videem i fotkami. Díky za všechno.
Květa Juřinová
Hani, tleskám!
Anna Čípová
Hani, ještě jednou dík za pěkné odpoledne. Jsi velká BORKA.
Alena Várošová
Moc se mi líbily retro tančící děvčata a tanečník.Také outfity v retro stylu mě okouzlily,prostě nádhera i celková přehlídka.Hanka to dokáže super zorganizovat.
Helenka Vambleki
Jsem ráda, že letos i v roušce jsem konečně byla "při tom" a doufám, že si nenechám ujít další ročníky, protože Made in Hanka - to je ta správná firma!
Hana Ederová
Jedním slovem NÁDHERA!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%