FOTO: autorka
Jak dlouhé jsou Lovosice?
23. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dora Piperková
24.10.2020 10:13
Alenko, článek se mně, jako vždy, velmi líbil. Jen tak dál pro radost nás všech.....
Pěkné výlety a fotografie, ať zase máme co číst a prohlížet.
Martina Růžičková
24.10.2020 09:57
Lovosice neznám, takže moc děkuji za přiblížení prima reportáží z vaší návštěvy.
Jitka Hašková
23.10.2020 18:09
Děkuji za zajímavé povídání o Lovosicích. Nikdy jsem tam nebyla. Je to moc hezké město.
Naděžda Špásová
23.10.2020 17:44
To rčení o Lovosicích samozřejmě znám a je celkem pravdivé, protože Lovosice opravdu dlouhé jsou. Dost často přes ně jezdíme. :-)
Elena Valeriánová
23.10.2020 15:50
Toulám se s tebou velice ráda. Krásný článek, napsaný vtipně a pro čtenáře zajímavě. Tak jak to umíš právě ty. Děkuji.
Jana Šenbergerová
23.10.2020 14:08
Lovosice "znám" jen z vlaku, kterým jsem tudy párkrát jela. Prošla jsem si je s tebou se zatajeným dechem - krásně popsané a perfektně doložené fotkami. Dík!
Alena Vávrová
23.10.2020 13:59
Ali, to je moc pěkné vzpomínkové toulání, včetně fotek. V Lovosicích jsem několikrát byla a mockrát projížděla a vždycky to byl fofr. Naposledy z nádraží na autobus do Radejčína ;-) .
Zuzana Pivcová
23.10.2020 13:07
To je hezké, když jsi takto docela významně spjata s městem. Lovosice si pamatuji pouze z vlaku, když jsem jezdívala z NDR. Z tamních komínů se barevně kouřilo. Pak jsme kolem jeli jednou "spanilou jízdu" na motorce. V okolí byly moc hezké silnice. Do města se už asi nikdy nepodívám. Díky, cestovatelko! :-D
Hana Rypáčková
23.10.2020 11:46
My máme za Sušicí Dlouhou ves. Prdítko, ale kolem silnice jsou je domy mezi řekou a kopci..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA