FOTO: archiv autorky
Výlet na Komáří vížku
18. 10. 2020Komáří vížka je jedním z dominantních vrcholů Krušných hor a je vysoká 807 m n. m. Na vrcholu je umístěn hotel stejného jména se skvělou českou kuchyní, za kterou sem jezdí hlavně němečtí turisti přes blízkou hranici. Vozí je sem vtipný elektrovláček s názvem „Bimmelbahn“ se zvonečky, které během jízdy zvoní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
18.10.2020 17:07
Jejda, Zdeni, tak to jsi mi udělala velkou radost, že jsem si mohla s tvými snímky připomenout svých několik návštěv tohoto místa během posl. asi 25 let. Dole v Krupce žije můj nejml. bráška.
František Matoušek
18.10.2020 17:03
Na Komáří vížce jsme byli asi před 2 lety. Vyjeli jsme, jak radíš Zdenko, lanovkou. Však jsem nedávno dával fotku na FD. Byli jsme tam s přáteli s Ústí n.L. . V restauraci jsme si dali oběd a musím říct, že nám chutnalo.Díky za připomentí.
Naděžda Špásová
18.10.2020 16:53
Zdenko, na Komárce jsme taky letos byli. Na procházky je to tam perfektní.
Jitka Hašková
18.10.2020 16:38
Krásný výlet. jezdívala jsem do Krušných hor do Kovářské. Zjistila jsem na mapě, že je to na opačné straně Krušných hor. V zimě jsme na běžkách hodily na Klínovec a odtamtud na běžecké dráhy na Fichtelbergu.
Vladislava Dejmková
18.10.2020 14:53
Děkuji za připomínku hezkých míst. Byla jsem tam jen jednou kdysi v mládí...
Hana Nováková
18.10.2020 13:12
Zdeno, děkuji vám za procházku, kterou jsem s vámi prožila. Nádherné výhledy, krásné počasí, prostě výlet s rodinou se zdrařil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA