Úvodní foto: archiv autorky
O babičce
12. 10. 2020O dědečkovi jsem zde již napsala. Babičku jsem opomněla. Nejspíš proto, že k dědečkovi jsem měla blíž. Měl lepší přehled o světě a suploval mi nevydařeného tátu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
13.8.2022 09:42
Věrko, to je úžasný příběh vitální a dominantní ženy. Určitě jsi po ní něco zdědila. Stručná, ale výstižná charakteristika. Stejně, jako u tvých dědů. Moc pěkné.
Jaroslava Handlová
15.10.2020 21:52
Jsem dojatá z té hezké vzpomínky. Fotografie pěkně ukazují rozdíl tehdejších babiček oproti těm současným. Dokud si můžeme v dobrém zavzpomínat na své předky, jsme bohatí. Věro, dík.
Eliška Murasová
13.10.2020 18:30
Taky vzpomínám na svoji laskavou babičku. Věrko, Tvé vzpomínky přivály mé zasuté, díky! Pěkná stará fota.
Alena Tollarová
13.10.2020 13:05
Pěkné vzpomínání na staré časy. Byly doby, kdy se rodiče poslouchali i v tak závažných věcech, jako je rozhodování o budoucím povolání nebo manželovi. To by dnešní mladí koukali. Já vzpomínkami na babičky přispět nemohu.
Soňa Prachfeldová
13.10.2020 07:38
Věrko, jsi vzácně otevřená , jak to cítíš, tak napíšeš. Už dlouho mám v úmyslu napsat něco o prarodičích. Staré fotky mají své kouzlo. Hezké ohlédnutí do minulosti.
Marie Seitlová
12.10.2020 20:44
Pěkný článek se vzpomínkou na babičku. I já ráda na ty své vzpomínám, hlavně na maminčinu maminku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA