Foto: autorka
Čundr: To se jen tak chodí po světě
9. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
18.10.2020 19:56
Při čtení článku jsem byla zpočátku napnutá a čekala něco hrozného , byla jsem ráda, že jsem ve své posteli. Začátek hrůzný a na konci článku mě postihl záchvat smíchu a napětí povolilo. Pěkný článek a skvělá úvodní fotka, která se mi již moc líbila na FD. Děkuji, Elenko.
Jana Šenbergerová
10.10.2020 17:49
Za takové měsíční noci bych na Rampě být nechtěla, i když je tam krásně. Tvá fotografie příhodu hezky umocňuje.
Jana Šenbergerová
10.10.2020 17:46
Ještě se směju. :-) Není to vždycky totéž, když dva říkají totéž. Tobě se to rozhodně povedlo napsat náramně. Zdravím tebe i účastníka tohoto hororového čundru. :-)
Jaroslav Kolín
10.10.2020 12:58
Pěkné, byť známé! Teď jde jen o to, aby to vnoučata nevyprávěla ve školce. :-D
Eliška Murasová
9.10.2020 22:23
Elen, připomnělas mi dobu, kdy jsem na chatě vyprávěla strašidelné příběhy synovi a jeho kamarádovi. Když nám po týdnu přivezl Zdenek generátor a mohli jsme pustit televizi, kluci prohlásili, že příběhy jsou lepší. To byly časy...
Eva Mužíková
9.10.2020 20:22
Teprve po přečtení poslední věty z vyprávění mi došlo, že jde o známý příběh. Ale přiznám se, že jsem byla docela napjatá. Hezké zpestření.
Zuzana Pivcová
9.10.2020 19:10
Až do poslední věty jsem byla nejistá a ten legrační konec jsem velmi uvítala. Nějak mi teď humor moc nejde, tak tohle bylo fajn.
Dana Puchalská
9.10.2020 18:21
Super, vnoučata musela mít oči až "na vrch hlavy". Děkuju za hezký článek.
Alena Tollarová
9.10.2020 16:04
Tak to je příběh přímo stvořený pro takovéto příležitosti. Trochu strachování. A pak ... úlevné chachacha :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA