FOTO: autorka
Tip na výlet - Peruc a rozhledna Stradonka
3. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
6.10.2020 12:47
Sláva vlasti a dalšímu výletu! Povedlo se napodruhé, jsi zkrátka cílevědomá. Při čtení o tom prvním pokusu mi fakt pěkně zatrnulo a teprve teď si to nad fotkami užívám.
Eva Mužíková
5.10.2020 21:45
Tentokrát žádné bloudění, žadné bahno na botách??? Opět hezké povídání a zajímavé fotky...
Eliška Murasová
4.10.2020 23:19
Mám ráda rozhledny a výhledy z nich. Tato pěkná dřevěná stavba a zdá se malá. Pěkný výlet!
Helenka Vambleki
4.10.2020 14:23
Tak jsem se s tebou pěkně prošla a ani mě nožky nebolí, i na rozhlednu jsem vystoupala bez závratě!!! Přálo ti počasí, to se to fotí! Tvoje fotovýlety nemají chybu!!!
Marie Měchurová
4.10.2020 10:06
Když to všechno půjde dobře, tak konečně navštívíme ten Váš kouzelný kraj, který znám zatím jen z fotek. V červnu máme plánovaný zájezd s turisťákem do Českého Středohoří. Už máme zamluvené i ubytování, ale zatím nevím kde. Vyberu z Vaších článků pár tipů na výlety. Už se těším.
Soňa Prachfeldová
4.10.2020 07:01
Jak vidno, počasí tentokráte nezklamalo a okolí je nádherné. Dobře , ze se zámek zvelebuje, též muzeum je moc pěkné.
Anna Čípová
3.10.2020 20:23
Dík za krásnou procházku. Středohoří je kouzelné. snad se tam ještě dostanu.
Marie Novotná
3.10.2020 19:38
Bylo mi ctí vidět na vlastní oči kousek této trasy-před časem s Tebou.Bylo to krásné a krásné to je i v okolí.Fotky jsou důkazem. D í k.
Jitka Hašková
3.10.2020 18:34
Aleno, díky tobě poznávám spoustu zajímavých a krásných míst, kam se zatím nemohu vydat. Snad mi to časem vyjde. Díky za jímavý článek a krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA