Ve Zlíně není zle
Foto: Jaroslava Handlová

Ve Zlíně není zle

30. 9. 2020

Počátek dvacátých let jedenadvacátého století vejde zřejmě do světových dějin s označením doba koronavirové pandemie. Tyto zlé časy jsou velmi stresující a ne každému se podaří ubránit se strachu před onemocněním. Proto považuji za důležité vykompenzovat tyto obavy nějakým radostným způsobem.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Jaruško, parádní přiblížení Zlína i módní přehlídky.
Jaroslava Handlová
Věrko, takovým štěstím se jen tak každý nemůže pochlubit - pěkná vzpomínka.
Jaroslava Handlová
Potěšily mě i všechny další komentáře. Moc vám děkuji. Těm, které nám prozradily, že ve Zlíně studovaly, žily, nebo žijí dosud, případně ho někdy navštívily, mohu pogratulovat. Pro mě to bylo nyní zajímavé shledání s úplně jiným městem, než které jsem obdivovala před těmi 30-40 lety. (Vidím, že jsme se tam klidně mohly skoro všechny potkávat, jen jsme o sobě v té době samozřejmě nevěděly). Jsem ráda, že jsem stihla před přehlídkou aspoň trochu se podívat na odvážnou moderní architekturu a porovnat pozitivní změny v rozvoji Zlína. Až bude příznivější doba, chtěla bych se sem ještě aspoň na pár dnů vrátit. Pak bych snad mohla pomocí dalších fotek potěšit znovu zase i další čtenáře. kteří se z jakéhokoliv důvodu nemohou do těchto zajímavých končin vydat.
Jitka Hašková
Díky za krásné fotky. Skoro bych Zlín nepoznala. Byla jsem tam několikrát v 80. letech.
Dana Puchalská
Jaruško, co napsat a neopisovat předešlé názory před mým zde v diskuzi? Je vidět, že sis Zlín užila jak se patří. Byla jsem tam jen jednou a to už je opravdu dlouho. A proto Ti děkuju za krásné fotografie, kterým jsi svoje vyprávění zpestřila.
Alena Vávrová
Ráda jsem se po delším čase s tebou opět do Zlína podívala. Bývala jsem tam kdysi poměrně často.
Alena Tollarová
Cestování jsi tedy lehké neměla, ale Ty se nedáš. Hned jsem si vybavila nedávnou cestu do HB. Tvůj styl vyprávění se mi líbí. Zlín je pro mě vzdálený a nikdy jsem tam nebyla, tak aspoň dík za fotky.
Eliška Murasová
Jaruško, připomínáš mi moji přítelkyni, která jakoukoli cestovní nepříjemnost obrátí ve svůj prospěch. Když v Anglii stávkovali dopravci a ona se svým mužem jeli mnohahodinovou oklikou s kufry, to okomentovala, že je tak šťastná, protože viděla nádhernou krajinu, kam by se jinak nedostala. Vnímám tě podobně. Ukázala jsi mi Zlín a já mohu jen litovat, že jsem se letos nezúčastnila tohoto báječného setkání a skvělého programu.Díky!
Eva Mužíková
Ve Zlíně jsem nikdy nebyla a ani asi nebudu. Proto jsem ráda přijala Tvé pozvání Jarko.
Marie Seitlová
S takovou cestovatelkou jako jsi ty, se mi dobře jelo do Zlína. Ale až dnes, při čtení tvého článku. Byla jsem tam již 2x na módní přehlídce a moc se mi líbila. Ty jsi ji dnes obohatila o krásné fotky města.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%