FOTO: autorka
Nehoří, má panenko?
8. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
4.10.2022 09:28
Hurá, nejsem sama, ale zveršovat to, to už je vyšší level. Pobavila jsi mě. Díky.
Jindra Hubačová
12.10.2020 09:41
Hlavně, že jsi nemusela volat hasiče, pobavila jsem se. Maruško, děkuji a zdravím.
Alena Vávrová
8.10.2020 16:12
No, to ani nemusí být kvůli íčku, čistě jenom z blbosti (nebo únavy materiálu) -také nemám moc čisté svědomí, už se mi párkrát stalo, že jsem připálila hrnec i jen tak - nalila jsem na vyprázdněný hrnec vodu a postavila zpátky na ještě horkou plotýnku, že to pak odmyju a odkráčela "na lepší". Jenže ouha! Ona jaksi ta plotýnka nebyla vypnutá. A také bývalo úsměvné
(až k pláči) - ještě za manžela - něco jsem dovářela a potřebovala doběhnout na zahradu pro kudrnku a p. a něco mne tam zdrželo (nejspíš sousedka za plotem) - no a po chvíli mi muž přišel říct, že se mi doma něco pálí...ne že by to vypnul, nebo dal stranou.... a že tu zahradu máme hodně velikou... ;-))
Daniela Řeřichová
8.10.2020 15:59
Děkuji, moc jsem se bavila při čtení vtipně zveršované příhody. Připomíná mi to i naši domácnost.☺
Jana Šenbergerová
8.10.2020 14:01
Mockrát jsme kvůli mému soustředění u PC málem přišli nejen o jídlo, ale i o hrnec. Naposledy to nedávno ohrozilo tři jablečné záviny. Naštěstí mám dobrý čich a výraznější vůni jsem včas vyhodnotila jako důvod k rychlému opuštění židle před počítačem. Vy jste sice přišli o dobrý oběd, ale my získali hezkou básničku. :-)
Elena Valeriánová
8.10.2020 13:47
Mám splín a přečtu si tvoji básničku a musím se smát, hned je mi líp. Jo, to znám, jak jenom na íčko nakouknout chci, čas se dá do běhu. Na plotně oběd bublá, syčí a mé uší nic neslyší (ani nadskakující pokličku.) Marie, tleskám a děkuji.
Marie Doušová
8.10.2020 10:49
Veselé,vtipné a kouzelně napsané.Obdivuji, jak se to povedlo dát do rýmovačky, pro naše íčkařky.........Dík...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA