FOTO: autorka
Poslední prosluněná zářijová procházka
28. 9. 2020Je čtvrtek 24. září. Sluníčko za okny láká k procházce a nic nenasvědčuje tomu, že by se měla splnit předpověď počasí na pátek se skokovým téměř zimním zlomem. Rozhodla jsem se rázem - nebudu čekat, jestli se splní, a dnešek strávím venku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
30.9.2020 06:34
Na toulkách s tebou není nikdy nuda. Mám ráda fotoreportáže, v nichž jsou různorodé fotky, které dokumentují celý výlet nebo procházku. Moc se mi dnes líbila fotka "roudnická zdymadla v protisvětle" se siluetou města. Blátem obalené boty taky znám ze svých toulek. Děkuji a těším se příště.
Jindra Hubačová
29.9.2020 18:37
Škoda , že nejsem z Roudnice, chodily bychom spolu o 106. Děkuji Ali, hezký článek a krásné fotky, moc se mi líbí úvodní, je krásná.
Alena Vávrová
29.9.2020 12:54
Ty jsi zkrátka naše podnikavá dívka a my se tudíž máme, když si o tom, co podnikáš můžeme pěkně přečíst a ještě zkouknout krásné fotky. Proto dík!
Marie Novotná
28.9.2020 19:45
Kolem vody,po souši a možná to bude i vzduchem :-) ? ,nic tě nezastaví.A pořád něco nového.Obdivuji Tě.Máte tam moc hezky.
Zuzana Pivcová
28.9.2020 19:18
Hezká procházka a nádherné fotky všeho druhu, dokumentující, jak je příroda rozmanitá a lákavá pro smysly i pro duši.
Eliška Murasová
28.9.2020 18:30
Ali, těch kytiček, ptáků, co jsi potkala, doplněné zajímavým vyprávěním, potěšila jsem se s Tebou. I ta bota mě před nedávnem potkala.
Eva Mužíková
28.9.2020 17:23
To by jsi snad ani nebyla Ty Alenko, kdyby Tvoje cestování " neokořenil" nějaký neobvyklý zážitek. Tentokrát boty v bahně:)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA