Foto: autorka
Fotogalerie - Podívej, kvete růže...
29. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
29.9.2020 10:53
Marie. fotky růží vždy potěší a já Vám za ně děkuji. Růže mám ráda a sama je na zahrádce mám a dělají mi velkou radost.
Marie Seitlová
29.9.2020 10:49
Maruško, krásné fotky růží, žádná není stejná a jsou úžasné. Růže mám raději v zahradě,ne ve váze. Je mi líto, jak sklopí hlavičky a je po nich.
Irena Mertová
29.9.2020 09:24
Krása, radost pohledět. A v tom parku v Oslu jsme byly s kamarádkou, tak hezká vzpomínka.
Alena Tollarová
29.9.2020 09:19
Oprávněně se jí říká královna květin. Děkuji za barevné pohlazení v deštivém dni :)
Anna Potůčková
29.9.2020 08:29
Také mám ráda růže, je jen škoda, že docela rychle odkvétají a ve váze dlouho nevydrží na rozdíl třeba orchideí
Zuzana Pivcová
29.9.2020 08:13
Já obdivuji všechny květiny, růži ani nijak nevyzdvihuji, ale fotky jsou moc hezké a květy rozmanité.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA