Ilustrační foto: pixabay.com
Dilema (ne)jednoho důchodce: jít či nejít k volbám?
24. 9. 2020Jsem důchodce a trpím různými nemocemi stáří, jako je vyšší tlak i cukr, kornatění cév, bolesti kloubů. Mohl bych dlouze pokračovat, což by byla nuda, důležité je, že nic z toho není zatím fatální. Hlava mi slouží, jen teď přemítá - jít či nejít k volbám?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Felix Julec
25.9.2020 11:56
"Pan Vácha"je mluvící hlava zřízená účelově k odrazení důchodců jít k volbám,protože ti prý jsou hlavními voliči ANO.Ze článku to čučí jak sláma z bot.
> Autem jet nemůžu, protože bych volební akt nedokonal bez meruňkovice na kuráž, a současná bolest pravého kyčelního kloubu mě od pěší cesty odrazuje.<
Naše mediokracie nám bude před volbami podobné zhovadilosti předhazovat častěji v domnění,že všichni důchodci jsou stejně mentálně zanedbaní jako pisatelé podobných článků.
Marie Doušová
25.9.2020 10:01
Je dobře , že volit můžeme, ale když nechceme ,nic se nám nestane.....rozhodnutí je jen a jen na nás....
Eva Braunová
24.9.2020 20:00
Pane Vácha jděte volit a neohlížejte se dozadu,teď je teď a je to zase na pár let než se bude volit znovu.Určitě se rozhodnete dobře.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.9.2020 19:53
Přesně tak jak vypadá titulní foto, si Vás pane Vácho představuji. Jsem ráda, že jsem se dožila svobodných voleb a tak si vážím naší svobody a demokracie. Mohu si vybrat z více politických stran a kandidátů. Do roku 1990 byla jen jednotná kandidátka Národní fronty a chození k volbám byla existenční rozhodnutí, A tak opět k volbám půjdu. Nechci už vládu jedné strany.
Jitka Hašková
24.9.2020 17:16
Pro mě je samozřejmost jít k volbám. Když jsem byla nemocná, nechala jsem si přinést volební urnu. Kdo je mimo domov, může si vyzvednout volební lístek a volit jinde.
Soňa Prachfeldová
24.9.2020 16:31
Mě mrzí, že neodvolím, budu mimo bydliště, myslím, že bude slabá účast voličů . Kandidátů je dost, kdo chce tak si vybere. My měli dvě volební období komunistického hejtmana Oldřicha Bubeníčka a byl to velmi slušný a pracovitý politik a to není jednoduché v Ústeckém kraji. Pane Vacho přidávám *** , pod vlivem nejezděte, vymluvte se na špatné zdraví a s urnou přijedou za vámi.
Hana Nováková
24.9.2020 15:02
Ohodnotila jsem sice 5 hvězdičkami, ale jen proto, že opět jste to vy, vaše zvláštní vyjadřování. Stále se snažíte jen nacházet negativa, popichovat. Zřejmě si ani nejste schopen vybrat stranu s programem, který by vám vyhovoval. Já si sice myslím, že taková, která by se vám zavděčila, ani neexistuje, a proto se i takto vyjadřujete. Je to jen mlácení slámy, ztráta času. Asi bude dobré, když budete sedět doma v klidu, kde vás nic nebude iritovat a hlavně, nepouštějte si TV, jinak by vám možná hrozil infarkt.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA