foto: Pixabay.com
NÁVRATY 2 pokračování
24. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
26.9.2020 08:30
Moc pěkná metafora, vidím, že oslovila nejen mne. Ráda čtu Vaše úvahy i literární tvorbu a těším se na další.
Jan Zelenka
25.9.2020 21:41
Hezky jste to napsala, paní Stočesová, díky. Stejný dík Janě, Jitce i Aničce.
Anna Potůčková
25.9.2020 19:26
Teprve způsob života a uvažování nám v zrcadle ukáže naši pravou tvář - tak s touto větou se zcela ztotožnuji. Článek mně oslovil, krásné verše a moc hezké zamyšlení nad svým člověčenstvím......
Danuše D'Engeli
25.9.2020 18:09
Děkuji, mne oslovila Vaše báseň. Podle mého názoru, náš odraz v zrcadle odráží naše vnitřní dění, naši duši. I člověk starší může mít své velké charizma. Jaká je to zásluha, když mladí lidé mají vyhlazené obličeje? Teprve způsob života a uvažování nám v zrcadle ukáže naši pravou tvář.Děkuji.
Jitka Chodorová
25.9.2020 16:56
I mě jsi opět oslovil, je fakt, že jsme naladěni na stejnou notu, jen ty to umíš napsat vznešeněji. Díky Honzo.
Jana Šenbergerová
25.9.2020 14:59
Hezké zamyšlení, hezké verše. Je jen škoda, že nám žádné zrcadlo neukáže naše pravé já, protože pro oči ho nezachytí.
Jan Zelenka
25.9.2020 11:55
Díky všem, kteří sem zavítali. Mám sice připravené články další, ale jak vidím, zájem o podobné texty je minimální. Nemá tudíž cenu v tom pokračovat.
Ještě jednou děkuji všem svým čtenářům i za minulé reakce.
Jan Zelenka
25.9.2020 11:13
Libore, promiň, ale když jsi to psal, asi si ještě spal. Vůbec jsi text nepochopil. Jak se říká - já o voze a ty o koze.
Libor Farský
25.9.2020 05:41
Když jsem ještě bydlel ve městě a míval občas dámské návštěvy, napsal jsem samolepícími písmeny na zrcadlo "SNĚHURKA JE KRÁSNĚJŠÍ". Dobré téma k následující debatě. Třeba o pohádkách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA