Úvodní foto: autorka; Libochovice
Výlet nejen do Libochovic
8. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
9.9.2020 22:01
Věrko, byla jsem zvědavá na Libochovice, pocházel odtamtud muž mé dobré známé a vyprávěl nám. Pěkné místo. Tak užívej, či užívejte si výletů, dokud to jde....
Jana Šenbergerová
9.9.2020 13:52
Pěkné fotky i zážitky. Stihněte jich spolu co nejvíc, ať se také máme čím kochat.
Jan Zelenka
8.9.2020 22:12
Bylo to moc fajn. Doufám, že do zimy ještě něco stihneme. Podzimní Středohoří je nádherné. S otcem jsme tady slezli kdejaký kopeček. A s Věrkou je příjemné cestování.
Eva Mužíková
8.9.2020 21:23
Věrko, Tvé fotky i povídání jsou důkazem, že se vám další výlet vydařil. Cestujte, foťte, pište a užívejte si přatelství.
Martina Růžičková
8.9.2020 20:31
Věro, podnikli jste další výlet nabitý zážitky :-). Máš z něj bezva fotky. Moc se mi líbí ty z Libochovic. Nevěděla jsem, že je tam tak krásná zámecká zahrada. Házmburk je pro mě místo s neopakovatelnou atmosférou.
Alena Tollarová
8.9.2020 20:01
Libochovice jsou půvabné a rozhled z věže Házmburku úchvatný. Pohled na jaře na kvetoucí sady se těžko dá k něčemu přirovnat. Teď tam budou jablíčka :)
Zuzana Pivcová
8.9.2020 17:55
Potřebovala bych nějakého osobního šoféra. :-D Ale takhle cestuji alespoň díky Tobě. To je pro mě momentálně dostačující.
Věra Ježková
8.9.2020 16:36
Děkuji vám. :-) Františku, a já jsem si tam dala na žízeň plechovku Plzně. Mimochodem, 1 dcl bílého vína stál 35 Kč. Pivo bylo za 45. Irčo, užívám. Nejvíc za několik posledních let. Výlety jsou moc prima. Alenko, nedivím se, toho genia loci lze vnímat i z nedaleké dálky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA