FOTO: autorka
Tip na výlet - Pět středohorských vrcholů
7. 9. 2020Co na tom, že jeden z nich ani nemá jméno? Vystupuje nad okolní terén, takže vrchol to je! Těch pět vršků najdete v mém milovaném Českém středohoří a tak trochu se krčí ve stínu větších bratříčků Oblíku, Srdova a Brníku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
7.9.2020 17:29
Ali, ráda jsem si prohlédla další krásy Českého středohoří. S Jendou už do kopců moc nestoupáme. Občas si připomeneme známý výrok „Vyšli jsme nahoru, abychom se podívali, jak je hezky dole, odkud jsme přišli“. :-)
Dana Puchalská
7.9.2020 15:35
Ano Álo , je tam u Tebe moc milo a krásně. A fotky nemají chybu. Děkuju
Elena Valeriánová
7.9.2020 14:30
Jsi patriot a tvá láska k tomuto kraji je víc než zřejmá, ať už z krásných fotek a nebo doprovodného slova. Nemohu si pomoct, ale musím to sem napsat. Mně ty kopečky evokují přirovnání. Jsou jako prsa země, krásné a pevné. Děkuji.
Anna Potůčková
7.9.2020 14:09
Zemský ráj to na pohled.....Samé kopečky. Díky za alespon virtuální procházku Tvým krásným krajem!
Jan Zelenka
7.9.2020 13:17
Máš krásné reportáže. Alespoň to vidím tady. Na takové výšlapy mi už chybí kyslík. Ať ti to běhá ještě dlouho!
Zdenka Soukupová
7.9.2020 12:57
Krásný kraj, krásné fotky.Na Oblík se už nějakou dobu chystám, tak po shlédnutí těch fotek tu
cestu doufám uspíším. Krásné, Aleno.
Marie Novotná
7.9.2020 12:17
Jů,dneska jsem viděla z auta něco málo z toho.Kopečky-u nás máme 456 m. :-) Moc hezké okolí Roudnice.
Jana Šenbergerová
7.9.2020 12:04
Ali, nejen ty kopečky, ale i tvá zrzavá "palice" líbí se mi velice. Nádhera a já jen tiše závidím, že na vlastní oči to nevidím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA