Předné česká biochemik Doc. RNDr. Jan Konvalinka, CSc.
Biochemik Jan Konvalinka: Recept na koronavirus? Pohyb, slunce, dobrá nálada a očkování proti chřipce
5. 9. 2020
S respektovaným biochemikem a prorektorem Univerzity Karlovy Janem Konvalinkou o tom, že virové pandemie byly, jsou a budou, o hodných a zlých koronavirech, o vynikající české virologické škole i o tom, že imunitu nejlépe podpoříme pozitivním naladěním.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.9.2020 17:07
Pozorně jsem si rozhovor přečetla a děkuji za něj. Proti chřipce se nechávám očkovat již několik let, věřím jeho účinkům a názory proti mne nechávají zcela v klidu..
Maruška Josef
9.9.2020 09:36
Rozhovor je to hezký, ale žádné očkování nepřipadá v úvahu. Neteř se nechala očkovat a udělalo to jen problémy...
Maruška Josef
9.9.2020 09:36
Rozhovor je to hezký, ale žádné očkování nepřipadá v úvahu. Neteř se nechala očkovat a udělalo to jen problémy...
Soňa Prachfeldová
8.9.2020 00:52
Pro mě jako laika, je tento článek úchvatný a práce vědců je ke nekonečná a zachraňující. Díky.
Alena Tollarová
6.9.2020 18:03
Děkuji za zajímavý rozhovor. Pohyb, slunce a dobrou náladu užívám v hojné míře. Taky ruce si důkladně myju. Ale očkovat se proti chřipce nedám ani letos
Marie 00000
5.9.2020 21:47
Očkovat bych se nenechala ani omylem. Co znám lidi,kteří se nechali očkovat, tak téměř všichni málem zemřeli. Očkování je ruská ruleta. A pokud nevědí, co je koronavirus zač, tak nemůže být ani odpovídající očkování.
Věra Ježková
5.9.2020 15:29
Děkuji za článek. Pana docenta jsem několikrát viděla v televizi. Moc se mi líbilo, jak mluvil.
Růžena Kuželková
5.9.2020 14:10
Jsem obyčejná "ženská",ale co vím bezpečně,tak to,že očkovat proti chřipce se nedám.Zažila jsem to ještě v zaměstnání,když kolegyně se nechala očkovat a potom marodila 3 týdny s horečkouMoje děti dostali veškeré očkování,ale asi byly vakcíny lepší,když se dnešní rodiče dohadují,zda očkovat či nikoliv.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA