FOTO: autorka
Výlet lodí po Labi
29. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
6.9.2020 17:40
Aleno, paráda. Jako bych jela s Vámi. Díky Tvým fotkám a jejich popiskům teď vím, co jsem si to při plavbě nafotila já :-). Ale stejně se budu muset poradit, mám toho nějak víc...
Soňa Prachfeldová
1.9.2020 07:22
Moc hezké, fotky krásné. Také jsem se touto trasou plavila a je to zážitek.
Jana Kollinová
31.8.2020 11:09
Připomněla jsem si známá místa. Děkuji za, pro mě nostalgickou, projížďku po Labi.
Martina Růžičková
30.8.2020 19:13
Plavba krásnou krajinou - paráda! Díky za přiblížení bezva fotkami. Hála mi k nim hezky zpíval :-).
Alena Vávrová
30.8.2020 14:18
Jj, pluju, s Hálou v patách, prima nápad, když nám to nedopadlo v rámci srazu v Ltc. Určitě si to také ještě někdy zopáknu (po Labi už jsem plula). Tahle píseň mi zněla, i když jsem plula poprvé Paříží po Seině a taky jsem si to zopákla....
Dagmar Bartušková
30.8.2020 08:17
Álo, bezva plavba Orionem. Ráda jsem se zasnila a znova si ten skvělý výlet připomněla. Vůbec mi nevadilo, že jsme pluly samy mezi hordou lidí. Vnímala jsem nádhernou krajinu kolem sebe, do té doby mně neznámou. Lodě miluji. Pěkný článek i fotky. Tak zas někdy příště.
Elena Valeriánová
29.8.2020 21:42
Ráda jsem plavbu lodí absolvovala alespoň virtuálně a věř, kdybych byla blíž, byla bych na lodi i osobně. Škoda, že se nenechalo zlákat více lidiček z našich řad. Díky za fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA