Ilustrační foto: pixabay.com
No, dobře, tak učesaná a neučesaná
14. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.8.2020 14:30
Hani, v době karantény jsem si také sama "zdokonalila" účes, protože v současné životní etapě zkrátka delší vlasy nesnesu. Protože jsem si kdysi vyholila neobratně vzadu hlavu strojkem až na kůži, zůstala jsem tentokrát jen u nůžek. Naštěstí jsem chodila nakupovat permanentně v čepici, takže to dílko nebylo vidět. Ale kadeřnice se následně měla co ohánět, aby to zaretušovala. Věřím, že se Ti účes povedl daleko lépe. Důležité je se v něm umět nosit. :-D
Jana Šenbergerová
14.8.2020 14:18
Řídím se heslem, že všechno zlé může být k něčemu dobré. Díky koronaviru, kdy tři měsíce nebyla k mání moje kadeřnice, jsem se také pokusila své vlasy usměrnit. Kadeřnice měla co dělat, aby aspoň trochu napravila, co jsem doslova vykousala. Ale od té doby už jsem si zvykla, že nemusí být všechny vlasy tam, kde si já představuji. Také nedělám jen to, co si přejí jiní.
Marie Měchurová
14.8.2020 13:49
To znám. Abych prodloužila dobu mezi návštěvami kadeřnice, tak si vždy po šesti týdnech provádím úpravy sama. Sotva otevřu dveře kadeřnictví dostanu otázku: Už zase ? Pokazila se mi kulma, a zjistila jsem, že to jde i bez ní. Ráno zatřepu hlavou, popř. trošku vlasy namočím a vytřu ručníkem a vyrážím.
Dana Puchalská
14.8.2020 12:22
Hani, parádní článek. Nejsi učesaná-neučesaná ale máš tzv. freeúčes. A to je teď velká móda. :-) Ovšem moje starší sousedka říká, že je to vrabčí hnízdo. Ta ovšem nosí na hlavě helmu- ala květák.
Irena Mertová
14.8.2020 11:20
Jste odvážná, jak jste se sama do toho pustila :-) . Já maximálně zvládnu zastřihnout ofinu, jinak to doma řeším spínacím hřebenem do vlasů.
Hana Nováková
14.8.2020 11:13
Hano, celý život mám nakrátko střižené vlasy, i když do 4. třídy jsem měla copy, ale před školou v přírodě, mi je maminka ustřihla. Prý jsem se moc nechtěla česat, tahalo mě to a na škole v přírodě by nebyl čas. Pak přišlo i závodní plavání a to už dlouhé nešly. Mám ráda účes vlající, bez kudrdlin, bez množství laku a je mi zcela jedno, kam se vlasu zamane si pohovět. Prostě i ležérnost v účesu je jakýsi druh elegance, i když jsou mnohé, kterým by se to určitě nělibilo. Ale každá nosí to, co ji vyhovuje. A co říkají ostatní je mi zcela fuk, já si žiju svůj život a oni ať se starají o sebe. Hezký článek
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA