Ilustrační foto: pinterest.com
Světem hýbe Galwayská výzva, další krok v boji proti ageismu
4. 8. 2020
Senioři potřebují ochránit před pandemií koronaviru, proto je zavřeme a zakážeme jim vycházet. Tak uvažuje mnoho lidí. Jenže ti, kterých se to týká, mají málo možností vyjádřit svůj názor, přání, rozhodnout se sami, jak situaci řešit. Dobro pácháné na starých lidech tak ve skutečnosti často není dobrem. Poukazuje na to dokument s názvem Galwayská výzva.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Rejmanová
4.8.2020 07:47
S článkem naprosto souhlasím. Taky jsem si říkala, že je vlastně jedno jestli zemřu na coronavirus, nebo se zavřená sama doma ,zblázním.
Olga Škopánová
4.8.2020 07:33
Jinými slovy řečeno Cesta do pekel bývá dlážděná dobrými úmysly. I když v případě viru nikdo nevěděl jak se zachová a to, že ohrožuje seniory byla jedna z prvních zjištěných informací. Tak se nějak zareagovalo.
Věra Ježková
4.8.2020 07:32
Děkuji za článek. O výzvě jsem nevěděla. V době karantény jsem byla sama doma. Během 45 dní jsem přímo promluvila jednou týdně jen s prodavačkou v obchodě brzy ráno, kdy tam ještě skoro nikdo nebyl. Nedotkla jsem se živé bytosti. Bylo to dost zlé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA