Dovča 2020 Díl 7. Jídlo
Foto: autorka

Dovča 2020 Díl 7. Jídlo

4. 8. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Z toho bych si určitě vybrala, jen mořské plody nemusím. :-)
Zdenka Soukupová
Helčo, Váš seriál z dovolené nemá chybu. Vždycky si článek s chutí přečtu. I když dnes mi tu chuť trochu pokazili ti mořští živočichové. Kdysi jsem je taky zkusila a nedopadlo to dobře. Od té doby je ignoruji. Přeji krásný zbytek dovolené.
Marie Měchurová
Ryby mám moc ráda, ale mořské plody do huby nedám. Jednou jsme si zaplatili v Chorvatsku výjezd lodičkou brzo ráno na lov ryb. Ulovili jsem tři - ty jsme si potom udělali na roštu. Mám ráda středomořské bylinky na všechna jídla. Podle fotek je vidět, že se máte moc dobře .....
Marie Seitlová
Dík za článek, zajímavé jídla ve světě mám ráda. Chutné byly chobotnice, slávky, krevety a různé ryby. Krevety kupujeme i doma a vnuk je umí dobře uvařit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%