Pohled na rybník Svět se sochou Jakuba Krčína. Autor Rudolf Kukačka, wikimedia.org
Voda a malebné jižní Čechy patří k sobě již po staletí
17. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
17.8.2020 16:24
Libore, myslím, že dílo se podařilo. Stálo Tě to určitě hodně práce, ale jak vidíš ohlas je znamenitý.
Marcela Pivcová
17.8.2020 15:56
Liborku, díky za zajímavý i poučný článek. Ani jeho rozsah mu neubírá na mém hodnocení. Některé známé údaje si mohu klidně připomenout znova, stejně tak i ty, na které jsem již dávno zapomněla. Navíc se dozvídám i leccos pro mne stále ještě neznámého. Jsem přesvědčena, že při vyhodnocení soutěže "vodních" článků bude jmenován mezi těmi, které čtenářům nejvíce přinesly. Určitě by sis to zasloužil!
Zuzana Pivcová
17.8.2020 14:13
I když jsi původní Pražák, jsi nyní, jak je vidno, spjat s jižními Čechami. Dal sis velkou práci, ale podařila se a zájem a uznání čtenářů Tě mohou právem těšit. Díky a na shledanou na jihu!
Dana Puchalská
17.8.2020 11:13
Borku, tleskám, tleskám a moc Ti děkuju. A že byl článek dlouhý? Nevadí. Tolik krásných informací se přeci nedá vyjádřit jedním strohým článkem. A děkuju Ti.
Irena Mertová
17.8.2020 10:01
Libore, vy jste to vzal tedy "z gruntu" :-). Moc pěkný a zajímavý článek...
Libor Farský
17.8.2020 09:41
Děkuji, milé dámy. Trochu se obávám, jestli to není příliš dlouhé. No jo, když já jsem vám toho chtěl tolik říct ...
Daniela Řeřichová
17.8.2020 09:36
Velmi zasvěcené a poutavé vyprávění včetně literárních ochutnávek. Tipuji Vás na favorita soutěže Voda.
Osobně mám jižní Čechy moc ráda, Třeboň/Majdalena/Suchdol/Halámky... a Lužnice je hned po Sázavě pro mne nejromantičtější řekou. Celé Vitorazsko má své kouzlo.
Hana Nováková
17.8.2020 09:33
Článek hodnotím min. 10*. Přečetla jsem jedním dechem a ty fotky, jižní Čechy s rybníky a přírodou jsou kus malebné krajiny naší země. Vy jste k tomu dal nejen své psané slovo a dokonalost je na světě. Moc děkuji za krásné čtení...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA