Soutěž: Podoby vody II
Úvodní foto: autorka

Soutěž: Podoby vody II

23. 7. 2020
Soutěž Voda
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Můj komentář kamsi zmizel. Tak znovu. Téma vody se snad ani nedá vyčerpat. Ale zpracovala jsi ho pěkně, jako ostatní podobná témata. Vzpomněl bych ještě na myšlenku, kterou kdysi vyslovil Thalés z Milétu. "Voda je počátek všech věcí." Díky Věrko.
Jitka Hašková
Krásné. Škoda, že jsi neuvedla obrazy mnoha bouří od Williama Turnera, který pracoval se světlem 100 let před impresionisty.
Martina Růžičková
Moc pěkné pokračování :-). Tvoje fotka mojí oblíbené sochy Vltavy s přítoky mi připomněla, že sochy Vltavy a jejích přítoků zdobí i budovu Podolské vodárny. Pak mi naskočila ještě kašna s půvabnou dívkou, které říkáme Terezka, ale je to vlastně taky alegorie Vltavy, na Mariánském náměstí.
Libor Farský
Věrko, také jste v dětství hráli "Samá voda, samá voda, přihořívá, hoří"? Nevím proč, ale u svých vnoučat jsem to již neviděl ...
Zuzana Pivcová
Chodím a lámu si hlavu, co ještě dodat. Tohle je k Tvému prvnímu dílu a navíc si ani nejsem jistá, zda už to tam není. Tichá voda břehy mele. A doma babička dávala vejce do vodního skla, aby se déle uchovala. A ještě snad literatura - Stařec a moře. Dvacet tisíc mil pod mořem. A ta písnička Co jste, hasiči,...., kde je Vodu pijou žáby, víno starý báby, my pijeme rum. Díky, Věrko!
Anna Potůčková
Kdyby člověk zapřemýšlel určitě by našel i další díla, kde je zminovaná voda. A knížku Kříž u potoka mám ve své domácí knihovně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%