Malý gastronomický kvíz
foto: pixabay.com

Malý gastronomický kvíz

14. 7. 2020

Vážení,

léto je v plném proudu, počasí jako na houpačce. Tedy podle počasí grilujeme s hosty, stolujeme pod slunečníkem, užíváme si života. Myslím, že je mezi námi řada kuchařinek, možná i kuchaříků, kterým bych si dovolila nabídnout lehký gastronomický testík, který obsahuje 30 otázek.

Kolem dokola je hodně nevkusných reklam, které mě štvou, ale nejsem počítačový expert, takže nevím, zda by šly či ne nějak odstranit, aby nerušily zajímavý testík. Proto omluvte tento nevkus a nenechte se odradit.

Mě nějak dostala „Itálie“, tam některé výrazy jsem nedala, to asi proto, protože italskou kuchyni nevyhledávám.
Vy se nenechte odradit a procvičte si vaši  šedou mozkovou kůru....

Krásné léto, opatrujte se....
 
http://zena.centrum.cz/volny-cas/grafika/2012/01/20/jste-dobra-kucharka-otestujte-se/#utm_medium=stylebox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-2

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Test jsem si nedávno dělala.
Alena Vávrová
Konečně jsem na to měla čas. Zatr...babský ucho, jinak OK ;-)) .
Jaroslav Kolín
Hm, 30/30. Otázky pro mne - zcestovatelého a mlsného - převážně velice snadné. Ale věřím, že mé vnučky by s tím měly starosti.
Vladislava Dejmková
Hlásím 3 chyby, dvě souvisely s alkoholem. Dost dobrý.
Jana Šenbergerová
Až na bourbon jsem obstála. Sama se divím, ale otázky mi samy nabízely odpovědi. Kuchyň určitě nepatří k místům, kde bych trávila víc času, než je nezbytně nutné, abychom nepomřeli hlady. :-)
Jitka Hašková
Tak jsem to zvládla s jednou chybou, nevím, že se bourbon vyrábí z kukuřice. Vím jenom, že je dobrý na zvracení. To jsem si ho jednou kdysi doma lokla přes tatínkovo varování, že budu zvracet. Také to tak bohužel dopadlo. Skotská nebo irská blend pomůže člověku, když má problémy se žaludkem, ale s bourbonem je to naopak.
Hana Nováková
Zuzko, taky jsem nedala 4, už nevím které, ale byly 4 - no ta Itálie!!!
Zuzana Pivcová
Pohořela jsem ve 4 závěrečných.
Věra Ježková
Negriluji s hosty ani bez nich, pod slunečníkem nestoluji. V kvízu jsem měla 28 správných odpovědí z 31. Což ovšem nevypovídá nic o tom, jaká jsem kuchařka. Nikdo si ale dosud nestěžoval. Hani, děkuji a přeji dobrou chuť k čemukoliv. :-)
ivana kosťunová
Hlásím 4 chyby - vzhledem k tomu, že nemám gastronomické vzdělání, si myslím, že docela dobrý :))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.