Ženy mohou ovlivnit, jakým způsobem jejich muži zestárnou
Ilustrační foto: ingimage.com

Ženy mohou ovlivnit, jakým způsobem jejich muži zestárnou

2. 7. 2020

Ubručený dědek. Trapný chlípník, který se otáčí za každou sukní. Lenoch, který čeká, že o něj partnerka bude pečovat. Sportovec, který si nechce přiznat, že už nezvládá tolik, co dříve.

stárnutí vztahy a sex
Hodnocení:
(4.4 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
V tomto článku je kus pravdy. Muži to ve stáří mají horší, umírají dříve a tím pádem ztrácí i dříve blízké kamarády. Můj muž už moc kamarádů nemá. Když jsem ho přesvědčila ke studiu na U3V, tak se mu moc nechtělo a i dcery měly řeči, že ho do něčeho strkám, kam nechce. Po čtyřech letech se mi omluvily, a manžel je rád, že může malovat svoje oblíbené obrázky, a vyrazit jednou za čas do města svého mládí.
Jana Krajčová
no ten článek říká, na co se maj chlapi vymlouvat, alibismus, za vše můžou ženy....
Jan Jirak
starého nevrlého dědka ze mě udělala manželka. je to baba na zabití 40 let
Marie 00000
Myslím si, že pokud bylo manželství vyvážené a pohodové, tak i stáří je v pohodě. Pokud byly nějaké zádrhely, tak ve stáří se víc projeví.
Jana Šenbergerová
Přestože nejsme spolu celý život, je zřejmé, že se oba měníme. Naštěstí jsme oba podobně laděni, tak nemáme potřebu toho druhého měnit k obrazu svému. Ale to jsem neměla nikdy.
Věra Halátová
Nedělejte z těch mužů taková neschopná stvoření. Jak jsem asi já působila na svého muže? Zemřel po 16 letech našeho manželství. Myslíte že rád a dobrovolně?
judita lišková
Nejen ženy mohou ovlivnit jak muži zestárnou...platí to přece i naopak. Když už strávíte s tím druhým už 43 let, sice poznáte, že se může partner v něčem trochu změnit...ne však zásadně.....ale jak bylo napsáno - kdo byl bručoun, bručounem zůstane. Hodně mužů rychle zestárne, ale některé ženy taky...jenže mám pocit, že ti mnohdy byli tzv. staří-mladí...jak se říká...už v mladých letech.
Adéla Vlčková
Po 40ti letech je můj muž stále ten, kterého jsem si vzala. Nebylo to vždy s ním jednoduché, ale to neměl ani on. Vzala jsem si ho proto že se mi líbil ale hlavně s ním byla legrace a tak je to i dnes. Proč si brát někoho koho musím převychovávat na někoho jiného. Vždy stačí vzájemně si vycházet vstříc.
Hanz Jirak
asi jsem všechno co popisujete a nebudu jedinný
Danka Rotyková
Pravdou je, že někteří muži v důchodu bačkoratí. Ale třeba je jim tak dobře. Možná, že na to čekali celá léta. Jen v mládí dělali všechno co mohli pro své rodiny, i když by se bývali raději někam skryli. Tak bychom jim tu jejich opravdovost ve stáří mohli dopřát.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%