Ilustrační foto: pixabay.com
O zlomyslném počítači
10. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
10.6.2020 12:51
Potěší, že nejsem sama, chodí mi nabídky lepší ochrany soukromí, na měsíc zdarma, odmítám. Mám na počítači jen hodinový kurs a tak plno věcí neumím, již mi také nějaký text nenávratně zmizel. Myslela jsem si , že alespoň můj starý telefon znám dokonale, ale nikde jsem nenašla úpravu jeho hlasitosti. Děti si stěžovaly, že mě špatně slyší a i já prý někdy odpovídám na něco jiného, než se ptají. Až náhodou, jen při volání a máčknutí na tlačítko přepínání se objevila stupnice hlasitosti, no napadlo by vás to. Já, když volám, tak na nic nemačkám.
Martina Růžičková
10.6.2020 12:35
Mám také obdobné zkušenosti. Kurzor se mi taky občas schová, různé vyhrožující cedulky vyskakují. Je to potměšilé zařízení. Doufám, že mě teď nepotrestá, že jsem ho pomluvila :-).
Zdenka Soukupová
10.6.2020 11:34
Nemají ty počítače taky nějakou epidemii? Nebo jsou naklonované, jak píše Daniela. To, co tu čtu, se mi taky občas přihodí. A jako netechnický typ jsem vždycky vyděšená. Naštěstí syn se v problematice dobře orientuje a vždycky počítač usměrní.
Anna Potůčková
10.6.2020 10:39
Občas i můj počítač se chová jako dítě. Někdy zlobí a někdy poslouchá téměř na slovo. A pokud zlobí velice, tak většinou musí poradit dcera, případně to sama napraví.
Zuzana Pivcová
10.6.2020 09:41
Pobavila jsem se. A šéf Honza mi může potvrdit, že jsem mu už několikrát volala, co mám s tím a tím problémem dělat. Jsem počítačově (a vůbec technicky) nenadaná. Někdy se mi rozpadne kurzor do vrtulky, jednou jsem už obrátila monitor a nešel zpět, začnou mi skákat při psaní slova do již napsaného textu někam doprostřed a další lahůdky. A to vůbec nejhorší jsou různá varování, co vše mi zpomaluje provoz, je zastaralé a ohrožuje mou bezpečnost. Díky za vtipný článek.
Vladislava Dejmková
10.6.2020 09:41
Přidám se. I můj počítač si žije vlastním životem a stále na mě něco zkouší. Nejvíc mě vytáčí, když na něm evidentně nepracuji (ale je puštěný) a začne si sám otáčet diskem. To špicuju uši a tuším, že dělá nějakou neplechu. A dodávám, že nemám naplánované žádné aktualizace automaticky, vše si radši dělám po své zralé úvaze v době, kdy chci. Člověka to opravdu zoceluje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA