Profesor Václav Hořejší, popularizátor české vědy
Profesor Václav Hořejší: Česko zvládlo epidemii výborně. Podzimní vlna by nemusela přijít
30. 5. 2020Vědecké týmy po celém světe pracují na vývoji vakcíny proti koronaviru SARS- C0V-2 a podle posledních informací již probíhají první testování.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
31.5.2020 12:44
Moc ráda poznávám alespoň takto zajímavé osobnosti naší společnosti. Poděkování redakci.
Daniela Řeřichová
30.5.2020 13:47
Děkuji za velmi rozumný článek a analýzu situace. Viděla jsem kolem sebe disciplinované lidi a věřím, že se podaří zvládnout i sociální krizi, která bude bohužel následovat. Již dnes máme v rodině několik nezaměstnaných z důvodu, že pracují v cestovním ruchu. Kéž nám ta solidarita a ohleduplnost vydrží co nejdéle.
Svatava Páleníková
30.5.2020 12:09
Také jsem ráda, že se podařilo v České republice pandemii zkrotit a budu pevně doufat, že žádná duhá vlna nepřijde. Já už to nějak "doklepu", ale mám obavy o děti a vnoučata, aby takových pandemií nebylo v budoucnu více a nebyly ještě silnější. Jedna z věcí je přežít přápadnou nemoc a druhá přežít tu krizi, která následuzje. Kéž by vlády mocných států slyšely na varování vědců o hrozbě pandemií, oteplování, sucha...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA