Foto: autorka
Tip na dovolenou - České středohoří
19. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
19.5.2020 19:28
Tvá pozvánka je víc než líbivá.Fotky lákají na krásu středohoří a Tvoje osoba je jistota krásného výletu za každého počasí.
Naděžda Špásová
19.5.2020 18:52
Některá místa jsem už navštívila, na některá se chystáme. Fotky jsou super. :-)
Marie Seitlová
19.5.2020 17:31
Ali, krásně napsané, krásné fotky a krásná pozvánka do kraje tvého srdce.
Marcela Broumová
19.5.2020 15:39
Áo, článek si ukládám a věřím, že tvoje trasy projdu, možná i s Tebou :). Dosud, kdykoliv vidím Říp, vzpomenu na Tebe.
Dana Puchalská
19.5.2020 15:09
Álo, nechci doopravdy opisovat od předchozích íčkařek, ale jinak to nejde. Takže napíšu jedno jediné....... N á d h e r n á p o z v á n k a.
Jitka Hašková
19.5.2020 13:34
Aleno, jak vždy jsi mě nadchla. Bohužel nemám s kým jezdit. Alespoň si mohu číst tvé zajímavé články. a také se vypravit opakovaně do Roudnice.
Daniela Řeřichová
19.5.2020 12:11
Dobrý den, paní Aleno, Vaše články jsou pro mne vždy balzámem na duši, obsahově i stylisticky. Děkuji za sugestivní pozvánku do míst mě méně známých. V tuto chvíli se zatím kochám jen Vaším vyprávěním a fotografiemi, snad se někdy podaří zrealizovat nějakou z tras našeho půvabného Českého středohoří.
Zuzana Pivcová
19.5.2020 11:39
České středohoří je asi lákavé pro každého. A ještě s takovouto průvodkyní. Ještě bych potřebovala nějakého řidiče s autem. :-D Ale i to se třeba někdy povede. Díky!!
Elena Valeriánová
19.5.2020 10:59
Aleno, ty jsi měla být spisovatelka. Takový novodobý Klostermann a nebo Otčenášek. Jak ty si nádherně umíš hrát se slovíčky, jaká máš kouzelná přirovnání. Tvůj popis krajiny je nepřekonatelný a musí určitě nalákat nějakého turistu, který jen díky tobě pozná krásný kraj a zamiluje se do něj. Stejně jako já. Láska na zbytek života. Všichni chtějí otevřít hranice a vyrazit tisíce kilometrů ke slané louži a přitom se jim nabízí ráj u nás doma. Kdo se podívá na tvé fotky, tak mi určitě dá za pravdu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA