Ilustrační foto: ingimage.com
Výměna manželů
11. 5. 2020Koukám, že je to už zase víc než měsíc, kdy jsem naposledy přispěla na náš oblíbený portál. Panečku, to to letí! A protože se téměř tři měsíce pořád všechno točí kolem koronaviru, myslím, že je nejvyšší čas zase k nějaké veselé provokaci…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Müllerová
1.6.2020 07:47
Milá paní Hano, děkuji Vám moc za Váš optimistický příspěvek,pohladil po duši. Po třech měsících trvalého soužití s manželem (chodila jsem před tím do práce) vznikly občas drobné trhlinky na našem 25 tiletém manželství.Moc manžela miluji a taky bych ho nevyměnila, ani na 10 dní jako v TV pořadu. Máme zahradu, tak tam jezdíme každý den,ale chybí mi kamarádky, občas začínám být nerudná a tak si uvědomuji, že s tím musím něco udělat,aby byla doma pořád pohoda.ještě jednou moc Vám děkuji, Hanka M.
Svatava Páleníková
12.5.2020 06:54
Také už jsem vdova, takže bych brala i toho svého... Já jsem si možná až několik let po jeho smrti uvědomila, jak jsem jej milovala. Škoda, že za života si často lidé nestačí tolik věcí říct a uvědomí si je až když je pozdě.
Jitka Hašková
11.5.2020 22:35
Výborně jsem se pobavila, i když manžela nemám a s nikým bych neměnila.
Jaroslava Handlová
11.5.2020 20:31
Článek i setkání posuzuji jako humorné, a to i přes ten nouzový stav. Žiji sice v centru města, ale krásná příroda už mi začíná po třech minutách chůze z bytu - procházky rozlehlým parkem jsou balzámem pro duševní rovnováhu. Ponorkou rozhodně netrpím, ale přece jenom bezrouškový pokec s kamarádkami již bych také uvítala.
Eva Mužíková
11.5.2020 19:34
Paní Hano, také vás tam všechny vidím. Taková setkání v přátelském duchu, sebelepší meducína na bolavou duši nenahradí .
Libuše Křapová
11.5.2020 18:28
Mám také to štěstí, že žiju na vesnici a patřičně si to užívám :-) babský pokec sice provozujeme pouze telefonicky, za to možností jiných aktivit je dost :-) Díky za hezký pozitivní článek
Marie Doušová
11.5.2020 15:39
Článek je docela humorný a přeji Všem ženám , aby se mohly takto sejít častěji .
Danka Rotyková
11.5.2020 11:38
Paní Hano, díky, početla jsem si. Jako vdova jsem si samozřejmě trochu s lítostí vzpomněla na manžela, ale to tak je. Rozhodně je dobře, že jste článek napsala, protože ne každý má ten dar svými slovy potěšit druhé. Díky.
Soňa Prachfeldová
11.5.2020 09:02
Milý článek, každý žijeme v prostředí a způsobem, jaký jsme si zvolili a vlastně i léta vytvářeli, třeba i podvědomě. Bezesporu nyní žít na venkově blize přírodě, má své výhody. Snadněji se tu dá venčit , člověk i ? , manuální práce na zahradě ? je též dobrý lék. Taková dámská jízda se mi líbí ☀️
Dana Puchalská
11.5.2020 08:32
Paní Hano, moc pěkný článek jste nám napsala. A je v něm i humor, což je poslední dobou výjimka. Já říkám že máme téměř doma malý
"ponorka virus". Samotné se mi nikam nechce a už se těším jak to děcko na "cumel" až se zase vše vrátí k normálu. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA