České Budějovice. FOTO: pixabay.com
Tipy na dovolenou v Česku - nové soutěže pro milovníky cestování i fotografování
5. 5. 2020Někdo rád píše, někdo zase raději fotí. A někdo zvládá obojí. Všichni nyní mají příležitost prezentovat svou tvorbu v našich dvou nových soutěžích pro psavce i fotografy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana koplova
21.5.2020 12:45
Mám dobrý tip :) Už loni jsme tam byli a bylo to opravdu super :) - příroda a spousta zábavy pro děti. Přidávám odkaz :) http://www.nadrybnikem.eu/sumava-pro-deti/
Marie Měchurová
8.5.2020 11:57
Fotky jsou vloženy. Některá moje oblíbená místa ještě blíže přiblížím a doporučím cestovatelům. Koncem června máme objednanou dovolenou na Lipně, tak třeba pojedeme - tam to vůbec neznám.
František Matoušek
7.5.2020 14:28
Jsem zvědav, která místa mi budou nabídkou pro případný pobyt či náštěvu.
Hana Nováková
6.5.2020 10:21
I já se těším na tipy, kde se vám líbilo, protože jste rozeseti po celé naší vlasti, mohu tak v klidu domova s vámi sdílet mista, kam se jisto jistě nepodívám a kde je moc krásně. Tak prosím pište a hlavně foťte. Za sebe děkuji...
Svatava Páleníková
6.5.2020 07:42
Jsem zvědavá, jaké tipy se tu sejdou. Hlavně aby bylo možné možné cestovat.
Eva Mužíková
6.5.2020 00:14
Už se tšěším na první typy, kde prožít letošní dovolenou. A na doporučená místa k shlédnutí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA