Ilustrační foto: ingimage.com
Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
30. 3. 2020Nesledovat celý den negativní zprávy, posilovat mysl nejrůznějšími aktivitami, které budeme společně sdílet. Pokračujeme v plnění úkolů druhého týdne. Co jsme si pro vás připravili tentokrát?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
2.4.2020 09:34
Bod č. 6: kromě koček a psů asi veverka... žije svobodně v lese, volně poskakuje po stromech, ukrývá se v kmenech, baští oříšky...
Věra Ježková
2.4.2020 07:10
Č. 6: gepard, lama, vydra. Hlavně jejich mláďátka, tedy: lamátko, geparďátko, vydřátko. Mají krásný čumáček a kukuč. :-)
Martina Růžičková
1.4.2020 22:44
Splněn bod 3 - právě jsem vložila článek "Splněný sen aneb Pět dní na Islandu".
Marie Doušová
1.4.2020 16:21
Splnila jsem bod č. 6 a 2. . Jsou to zajímavé hrátky. Dík. Bod č.7. ONA: "Prosím, co to zase fotíš".ON : "Počkej, nebo mi ta veverka zase uteče".
Marie Faldynová
31.3.2020 20:59
Ukol č. 4 mě bavil, úkol č.2 plním každou chvíli, nejoblíbenější zvíře opice, u opic je pořád co pozorovat. Teď nemyslím opici alkoholovou, kde je také pořád co pozorovat! Nezapomenutelná dovolená - ta v Bolívii i ta v Izraeli, o Bolívii bych se mohla rozepsat. O Izraeli už tu psali jiní.
Marie Seitlová
31.3.2020 18:55
Dnes znovu splněn bod č. 2, zavolala jsem bývalé kolegyni o hodně let starší. Bod č 4. splněn. Bod č. 5 - mé oblíbené zvíře je pes a kůň. Obě zvířata jsou s člověkem odjakživa. Když jsem ještě pracovala, používala jsem je při canisterapii a hypoterapii. U dětí velmi oblíbené a účinné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA