Ilustrace: moje vnučka Adélka
Můj pracovní den v nouzovém stavu
29. 3. 2020Vstávám mezi pátou a šestou, jsem skřivánek. Můj muž to sice ani za 40 let společného soužití nepochopil, ale já vstávám ráda. Uvařím si hrnek čaje, namažu kousek chleba a žhavím počítač.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
30.3.2020 07:27
Obrázek od Adélky je moc hezký! Den plný různých aktivit. Já ráda na Pc hraji hru ABAKU. Zaujaly mně ale ty krásné roušky, které jsi ušila. A i to zátiší stojí za moji pochvalu!
Dana Puchalská
29.3.2020 21:14
Vlaďko, než jsem se dostala k diskusi je večer. Chtěla jsem pochválit orchidej i "ropušky", ale už to udělala děvčata přede mnou.
Vladislava Dejmková
29.3.2020 19:55
Zuzko, musím přiznat, že Marta a já máme něco málo společného. Třeba rády spíme jako dudek a rády vstáváme brzy ráno.
Zuzana Pivcová
29.3.2020 19:50
Obrázek s rybkami od Adélky je pro mě nádherný!! A z toho vyprávění, Vlaďko, mám přece jen trochu pocit, že jsem nakoukla k Martě z příběhu.
Eva Mužíková
29.3.2020 18:15
Milá Adélko, děkuji za přání a chválím obrázek. Vladislavo, máte ten den krásně zorganizovaný, zátiší se Vám povedlo. Já sudoku luštím většinou večer. Potřebovala bych se s někým poradit, co jednoduchého mohu hrát na počítači, nic neumím. Ale to bych už vůbec nic nestíhala. Ještě že mám malý byt a žiji sama.
Alena Tollarová
29.3.2020 15:20
Ať jste Vy i celá Vaše rodina zdraví jako rybičky přeji i já Vám, protože při takto náročném běhu života je zdraví skutečně až na prvním místě. Orchidejové zátiší je moc pěkné, roušky taktéž. A Adélka je šikulka, asi bude po babičce :)
Alena Tollarová
29.3.2020 15:20
Ať jste Vy i celá Vaše rodina zdraví jako rybičky přeji i já Vám, protože při takto náročném běhu života je zdraví skutečně až na prvním místě. Orchidejové zátiší je moc pěkné, roušky taktéž. A Adélka je šikulka, asi bude po babičce :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA