FOTO: autorka
Můj den v krizi: pečení, vaření a nezbytná procházka s foťákem
26. 3. 2020Křídla přistřižená kvůli světovému nepříteli č. 1 koronaviru se mi vůbec nelíbí. Nevím ale o nikom, komu by se líbila, všichni se s nimi musíme smířit a přizpůsobit život do doby, než se s krizí vypořádáme, tak to dělám také. Nudit jsem se zatím nestihla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
26.3.2020 11:02
Ali super procházka. Když nemůžeme v reálu tak alespoň virtuálně s těmi, kdo vystrčí nos! Já většinou jezdím pouze do Holešova pro potraviny nebo do lékárny či na poštu
Eva Mužíková
26.3.2020 10:43
Elena to hezky vystihla, můžeme se takto procházet všude. Alenko, jednou ten Říp dám s Tebou, věřím.
Marie Novotná
26.3.2020 10:28
Ty Tvoje toulavé boty jsoe nezkrotné. A diky tomu se v obýváku procházím po krásné krajině, kterou jsem jen tak malinko viděla. Zavzpomínala na Říp v Tvém doprovodu. Tak zase někdy..... Díky za foto a článek.
Hana Nováková
26.3.2020 10:11
Krásné procházení, jen by to chtělo popisky pro nás z jiných končin...
Elena Valeriánová
26.3.2020 10:06
Víte lidičky, jaké máme štěstí, že se můžeme toulat kus od domova, co kus daleko v jiném kraji? Na nás jsou každá nařízení o zdržování se doma prostě krátká. Jednou jsme na Miladě, jindy okolo Roudnice a nebo u naší firmy Bělé a další cíle se nabízejí. A když je ta procházka krásně zdokumentovaná fotkami a nohy nás z toho neboli, hned je lepší nálada. Tak kdo může ať šlape a ostatní si to vychutnávejme. Tak jako já právě teď.
Zuzana Pivcová
26.3.2020 09:31
Mně se Tvá procházka taky líbila, ale odpoledne půjdu přece jen na chvíli ven skutečně.
Jana Šenbergerová
26.3.2020 09:02
I když je to k nevíře, i virtuální procházka může mít podobné účinky jako ta skutečná. A protože jsem se s tebou hezky prošla a nožky neunavila, jsem osvěžena. Dík!
Věra Ježková
26.3.2020 08:18
Ali, díky za ranní příjemnou chvilku. V Praze je jistě hezky. Jen škoda, že si to lidi nemůžou moc užít.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA