FOTO: archiv E. Pilarové
Zemřela zpěvačka Eva Pilarová
14. 3. 2020Po dlouhé těžké nemoci zemřela ve věku 80 let populární česká zpěvačka Eva Pilarová. Svá nejslavnější umělecká léta zažila v 60. letech v Divadle Semafor.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
15.3.2020 00:52
Výborná zpěvačka, její hlasový rozsah byl obdivuhodný. Její písničky jsou dodnes pozoruhodné.
Zuzana Pivcová
14.3.2020 19:51
Budu vzpomínat i na jedno osobní setkání s paní Evou a jejím manželem. Bylo to na jaře 2001 a setkali jsme se v televizi Prima v pořadu Sauna, tehdy na téma Za volant mě nikdo nedostane. Pořad moderoval Tomáš Krejčíř. Mám to na videu. Byl tam též bývalý ministr kultury pan Pavel Dostál. Ten zemřel za nějakou dobu a teď ještě paní Pilarová. Je mi to líto, byla bojovná Lvice.
Eva Kopecká
14.3.2020 14:58
Byla to stálice. Její písničky dokázaly člověku zvednout náladu. Jednou večer jsem stála nad zásobami ze zahrady, které potřebovaly zpracovat, kupou špinavého prádla, které chtělo vyprat, a nevěděla, zda se mám do toho pustit nebo se na to vykašlat. Pustila jsem si její písničky....a spát šla, až když to bylo všechno hotovo....i přes tu veškerou práci doma jsem měla pohodový, i když dlouhý večer.
Zdenka Soukupová
14.3.2020 14:24
Odešla další hvězda, která nás provázela hezkými písničkami od našeho mládí.... Čest její památce.
Anna Potůčková
14.3.2020 11:54
Její písně jsem měla ráda, jako vzpomínku jsem již ráno vložila video. Jinak si tu zařádil šotek v jejím roce narození! Čest její památce!
Jitka Hašková
14.3.2020 11:44
Zpivala krásně a byla to úžasná žena. Moc jsem si jí vážila. Čest její památce.
Jana Šenbergerová
14.3.2020 10:47
A díky za videa, která jste dali do rubriky Videa. Krásná a navíc aktuální.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA