Ilustrační foto: ingimage.com
Padesátka je období největší nespokojenosti
29. 2. 2020
Muži přemýšlejí, zda v životě dosáhli všeho, co chtěli. Ženy si přestávají připadat půvabné a sexy. V práci mají často pocit, že nestíhají to, co dříve. K tomu jim přibývají starosti se zestárlými rodiči, kteří potřebují jejich pomoct. Vítejte ve světě padesátníků, ve věku, který je označován za nejhorší.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
29.2.2020 13:11
V padesáti jsem cítila velkou energii, i když mi práce dávala dost zabrat. Syn ukončil VŠ, manžela přešel stres z 50-ky, blížila se mu 60-ka. A maminka to ještě kupodivu zvládala sama. Takže moje 50 bylo šťastné období. Po pár letech to už bylo úplně jinak. Kdybychom se na hlavu postavili, co má přijít, to jednou přijde. Jen každému v jiný čas.
Růžena Kuželková
29.2.2020 11:32
Trošku do mlýna přidám i já. Plně souhlasím s p.Soňou,-nejlepší léta, v práci spokojenost,děcka víceméně z domu,rodiče už bohužel nežili a tak jsem měla život pestrý,škoda ,že to nezůstalo.ale odžít si musíme vše.
Hana Rypáčková
29.2.2020 09:51
"V padesátce jsem byla ještě taková dobrá". Teď jsou v tomto věku děti a užívají si sil a zdraví ...Dcera začala běhat a vůbec, líbí se jim, že děti jejich povyrostly a majį víc času na své zájmy. Možná nějaká " Bárbí" se ohlíží za svou hynoucí krásou....
Antonín Nebuželský
29.2.2020 09:42
Zpětně musím říct, že toto období, tedy zhruba před pětadvaceti lety, možná nejlepší v životě.
Soňa Prachfeldová
29.2.2020 09:12
Měla jsem toto údobí šťastné. A žila na plné pecky, mamka i manžel byli zdraví , děti svůj život, necítila jsem stárnutí.
Dana Puchalská
29.2.2020 08:56
Mně padesátka až tak hrozná nepřišla. Tenkrát jsem se cítila celkem dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA