FOTO: archiv autorky
Náš mazlíček - boxerka Ira
18. 2. 2020I když už máme šestého pejska stejného plemena, a toho všichni znáte z jeho vypravování na Íčku, dnes bych se ráda vrátila na počátek, a to skoro o půl stolení, kdy si můj muž dojel až k Pardubicím pro naši první fenku Iru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
21.2.2020 22:52
Jitko, pejsek je člen rodiny a kus našeho života. A ten vztah je oboustranný. Když jsem přinesl domů naši mladou bíglici, kterou přejelo auto, obrečeli jsme to všichni. Pohřbili jsme ji na kraji šáreckého lesa. Tvé vyprávění je citlivé a pěkné.
Jitka Chodorová
21.2.2020 09:10
Děkuji všem za komentáře, kdo měl boxera, ten asi na něj nikdy nezapomene, já už vím, že boxery chová Soňa, boxera měla i Jaruška Handlová, o Zdence J. také vím, ale ozvali se mi i jiní, boxer, ale asi i jiná psí plemena dokáží svou přítomností v rodině vytvořit pouto, proto se na ně nezapíná.
Zdenka Jírová
20.2.2020 23:56
Boxeři jsou opravdu krásní a milí psy.Dostali jsme boxeří štěně jako svatební dar . Byl očekávaný.Děti jsme ještě neměli, tak jsme se mu mohli plně věnovat a cvičit. Pořídili jsme si o tom knížku a snažili se. Snažil se i pes Danilo, jak jsme ho pojmenovali. Jen si to učení občas upravoval po svém. Jeden jeho veselý kousek jsem už zde popsala. Těch kousků bylo hodně.
Zuzana Pivcová
19.2.2020 09:05
Vím, že z nevlastních pejsků, které jsem potkávala, jsem právě měla ráda i dvě boxerky. Pamatuji si, že jsem měla kožíšek a potkávala jsem mladého muže s boxerkou, která si mě oblíbila a vždy mi skákala až tváří v tvář. Pán se hrozně omlouval, že mě ušpiní, a byl překvapen, když jsem řekla, že mi to je jedno. Díky, Jituš, a Albíkovi hodně štěstí, ať jste pohromadě dlouho.
Eva Mužíková
18.2.2020 15:52
Jitko, to jsou krásné vzpomínky, hezké počtení. Tak hodně a hodně dalších zážitků s Albertem a hlavně ať se s námi zase někdy o ně podělí.. Bertice
Naděžda Špásová
18.2.2020 15:51
Jitko, vždycky je to hodně smutné, když nás naši miláčci opustí. Ani na to nechci myslet. Ira byla fakt chytrá fenky. Albíka už znám, ať se mu dobře daří. :-)
Libor Farský
18.2.2020 15:47
Měj jsem také dva boxery, Dinga a Denise a potvrzuji, že s nimi bylo i hodně hezkých zážitků. Něco z toho hodím na papír. Mimochodem oba měli takhle krásnou bílou náprsenku.
Dana Puchalská
18.2.2020 11:54
Jsem zajedno s Libuškou. Byla to krásná fenka. Boxeři jsou krásní psi. :-) :-) A článek je krásné vzpomínání na bezva parťačku. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA