Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
10.2.2020 21:22
Také jsem se přiznala, že trávíme na chatě týden, ačkoliv žádnou nemáme :(
Jana Duffková
10.2.2020 18:36
V poslední anketě o bydlení jsou 2 očividné a dost hloupé chyby: 1) u otázky o nově zakoupených věcech do domácnosti je možné zaškrtnout jen 1 objekt, ačkoli v záhlaví otázky tvrdíte, že je možné zvolit více objektů; 2) poslední otázka se musí (jako trychtýř) týkat jen těch, kteří chatu vlastní, nebo je třeba doplnit variantu odpovědi "netýká se mě" (musela jsem odpovědět, že na chatě trávím týden, ačkoli ji už nevlastníme, což je poněkud nesmyslné) - sestavit smysluplnou anketu není zase až tak jednoduché
Jan Raška
10.2.2020 18:08
U otázky číslo 7 jsme přidali odpověď NIC. Omlouváme se za nedopatření, domnívali jsme se, že když se nic nenapíše, půjde anketa dál. Teď už by to mělo být v pořádku.
Zuzana Pivcová
10.2.2020 18:01
Jsem také z těch, které otázka č. 7 nepustí dál. Prostě jsem si něco koupit musela a basta.
Eva Stoklasová
10.2.2020 17:09
Souhlasím s p. A.Dudkovou. Také jsem skončila u č. 7
Anna Dudková
10.2.2020 15:38
Tak jsem chtěla vyplnit dotazník, ale jelikož jsme si během tří let do domácnosti nic z uvedeného nepořídili, neměla jsem co zaškrtnout a dotazník mě dál nepustil. Tudíž usuzuji, že těžko bude odrážet realitu, když tu není na výběr nulový nákup. Co je v otázkách dál už se nedovím.
Lenka Kočandrlová
10.2.2020 12:08
Chtělo by to opravit ty číslice v dotazníku o bydlení!
Marie Doušová
10.2.2020 10:36
Dostám řetězové e-maily.
Dana Puchalská
9.2.2020 06:41
Vyplnila a odeslala.
Věra Ježková
8.2.2020 20:33
Dotazník 1: Otázka 7: Uvádí, že odpověď nemusí být žádná. Když neodpovím, neb jsem si nic nepořídila, je po mně odpověď vyžadována. Otázka 16: Chalupu nevlastním a musím odpovědět, kolik času na ní trávím. Závěr: Nevím, zda byly moje odpovědi přijaty, jestliže jsem se neregistrovala mailem k další účasti. Asi ne. Dotazník 2: OK.
Načíst starší příspěvky