Ilustrační foto: pinterest.com
Když nechybí odvaha, tak na věku nezáleží
12. 2. 2020
Výrazné neobvyklé šperky. Zářivé barvy. Absolutní nezájem o módní trendy, zaměření se na vlastní styl, individualitu, odlišnost od davu. Jsou ženy, které se tímto způsobem oblékají celý život. Některé k němu přistoupí až ve vyšším věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šimonová
22.2.2020 23:04
Jediný model, který je vkusný, výrazný, nadčasový, pohodlný a konvenuje paní, je číslo 7. Ten jediný bych brala, a ke všemu má vše OK, nemám co vytknout. Modely 2 a5 považuji za recesi, ostatní za běžný nevkus, ale u modelu 5 bych to spravila volbou jiné obuvi, ten by byl taky pěkný, pohodlný a paní by konvenoval k typu a postavě. Je to jen můj názor.
Marie Doušová
14.2.2020 13:59
Mám raději střízlivé modely, ale ať si každý nosí to , v čem je mu dobře. Fotky jsou kreativní.
Jana Kollinová
14.2.2020 12:29
Když jsem si vybrala dámu č. 7 tak proto, že mě zaujal doplněk - psaníčko. To je IN.
Marcela Pivcová
14.2.2020 10:24
Kdybych si já měla vybírat z předváděných modelů, nejdříve bych vyřadila rozevláté dlouhé vlasy, barety, holínky a celou dámu č.2 a pak už bych si snad i vybrala.
Zdenka Jírová
14.2.2020 01:14
Necítím se na to, abych byla středem pozornosti neobvyklým oblečením, ani jsem o to nikdy nestála. Mám ráda klidné barvy dobře sladěné.
Jitka Caklová
13.2.2020 14:03
Mě by docela zajímalo, jak bych dopadla, kdybych se ve "Velké módní soutěži" i60 2015 předvedla v modelu č. 2. Předvedla jsem se v "modelu", co mám na profilové fotce a skončila jsem na jednom z posledních míst, ne-li poslední :-) Docela by mě zajímalo, zda má soudnost hranici a kdo ji určuje. Řekla bych, že ne každému, kdo se odváže je to tolerováno, respektive je mu měřeno stejným metrem. Umím si živě představit, vyjít v naší vesnici na nákup v modelu č.2. Jó bydlet tak v lázeňském městě, to by se to "odvazovalo" :-) :-)
Jana Kollinová
13.2.2020 12:09
Všechny modely jsou něčím zajímavé a přála bych si najít odvahu některý obléknout nebo potkat sebevědomou dámu v některém z nich. Dokonalá je, dle mého vidění, dáma na obr. 7. Je jedno, zda se jedná o modelku, ale je přirozená, barevně sladěná a základ černé lze doplnit sakem v jakékoli živé barvě a mohu být IN.
Soňa Prachfeldová
13.2.2020 07:41
Nevadí mi, co si obléká druhý, jakou vzbuzuje pozornost, pro mě je to podružné, sama nosím v čem se cítím dobře.
Eva Mužíková
12.2.2020 23:46
Ani já nesleduji módní trendy, oblékám to, v čem se cítím dobře. To i za tu cenu, že vzbudím pozornost, jsem ráda vyjímečná. Z těchto modelů bych si nevybrala.
Jana Šenbergerová
12.2.2020 22:40
Já si také nosím, co chci a móda je mi ukradená. Nikdy jsem neměla potřebu vzbuzovat pozornost, ale chápu, že někdo tu potřebu má.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA