Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt
Po rozvodu zůstal sám. Zbyly mu jen vzpomínky

Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt

25. 1. 2020

Byla to největší blbost v mém životě. Tak shrnuje svou životní peripetii čtyřiašedesátiletý Lubomír, který odešel od manželky k milence, ale ta jej za rok poslala k šípku. Teď žije sám v pronajaté garsonce.

Můj příběh psychika rozvod
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
A opět se oklikou vracím k filmu "Teorie tygra". Jak to dopadne když chlap dokáže být chlapem :-)
Eva Hynkova
Hm, jinak to dopadnout nemohlo. Ale komu není rady, tomu není pomoci.
Mirek Hahn
To je jak s Fidorkou.... "Když musíš, tak musíš".
Jitka Caklová
Abychom nekřivdili jen mužům, nejsou to (níže) náhodou dva z mnoha důvodů, proč muži chodí jinam?
Jitka Caklová
Protože jsem v pracovním procesu vykonávala většinou chlapské práce, tak jsem s chlapy většinou pracovala. "Nejvýživnější" byly jejich diskuze ve svačinovém koutě a nedaly se neposlouchat. Přidám k dobru dvě jejich rad, či připomínek, jak to kdo vezme. Puritáni a puritánky, prosím nečtěte: 1/ "Když jinde nenabrousíš, doma nepřeřízneš." 2/ "Ženská, která si ho neumí postavit, ta si ho nezaslouží."
Jitka Caklová
Já vím Soňo, všichni dostanou to co v danou chvíli chtějí a protože neexistuje jen dobro (láska), posléze dostanou i to co nechtěli :-)
Soňa Prachfeldová
Takových je Jitko ,
Jitka Caklová
Soňo, to byla seniorka s rozumem na úrovni pana Lubomíra z článku :-)
Jitka Caklová
Pochopitelně u žen v letech, dejme tomu 60-80, dotyčný tělesný orgán už nehraje v tomto případě hlavní roli, záleží na podání :-)
Soňa Prachfeldová
Jeden mladý nemakačenko ulovil seniorku, ta cvrlikala, ale pak jí důchod nestačil a z lásky se nenajedla, ještě, že už nemohla otěhotnět :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%