Fotoreportáž: Černé jezero
Foto: autorka - Černé jezero, Zlaté Hory

Fotoreportáž: Černé jezero

27. 1. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jindra Hubačová
Elenko, děkuji za pěkný článek a krásné fotky.
Eliška Murasová
Eli, díky Tvým toulavým botám, znám zase jiný kousek Jeseníků, bezva fotoreportáž!
Eva Mužíková
To černé jezero je určitě nádherné, i když tak trochu strašidelné...Hezké fotky, hezké popisky. U nás jsou také lesy plné strojů, všude jsou už holá místa.. příroda pláče..
Jan Zelenka
Pěkný článek a moc pěkné fotky!
Jaroslava Handlová
Elen, zvykla jsem si, že Tvoje fotoreportáže nemívají chybu. Opět pestrý výběr, ukazující to krásné, horší i nejhorší, co lesy napříč republikou potkalo. Z toho je mi taky smutno! Zato jsem nadšená z Tvých dokonalých záběrů. A baví mě Honza, že se na nás tak hezky podíval - pozdravuji Vás oba a opětuji taky mávání Janě.
Lenka Hudečková
Zdravím Janu, Honzíka i Tebe Elen :-), hezké fotky, ale i smutné...tak i povídání :-)
Soňa Prachfeldová
Těším se na tvé fotoreportáže, jsou pěkné a zajímavé. Také zdravím Janu na balkoně a Honzu.
Alena Vávrová
Jako vždy, moc pěkná fotoreportáž. Zdravím Honzu a Janu ;-)) .
Jitka Chodorová
Také jsem si myslela, že je řeč o šumavském Černém jezeru, ale říkám si, že na výlet tam to máš daleko, že by jsi ještě před cestou žehlila. V těchto místech jsem nikdy nebyla, a už ani nebudu. Děkuji za krásné fotky(jak jinak) a pěkné vyprávění.
Elena Valeriánová
Miluško, toho hajného jsem tam zahlédla dávno už tomu. Byl to takový holobrádek s nesmělým úsměvem. Syn od mého spolužáka ze základky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%