Foto: autorka - Les v zimě, Jeseníky
Fotoreportáž: Naše jednodenní zima
25. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
27.1.2020 16:16
Děkuji za všechny komentáře. Hvězdičky jsem si nenadělila já, ale můj vnouček, byl moc rychlý.
Helenka Vambleki
26.1.2020 22:26
Výlet stál za to!!!Nádherné fotky, takovou zimu už jsem dlouho neviděla!!!Byla jsem v těch končinách na poslední rekreaci ROH v únoru 1989
Jaroslava Handlová
26.1.2020 21:26
Paní Zima umí čarovat. Elenko, Ty však za ní nezaostáváš ani trošičku s těmi úžasnými fotkami i hezkým článkem.
Zuzana Pivcová
25.1.2020 20:40
I ta jednodenní zima za to stála, když po ní zůstaly takové krásné snímky.
Jana Šenbergerová
25.1.2020 18:18
Než jsem si všechny krásné zimní fotky prohlédla, tak se v našem obýváku ochladilo. Včera jsme jeli přes Rejvíz, zdaleka není tak krásně bílý, ale přece jen tam trocha sněhu je. V Dolním Údolí se lyžuje jen na uměle zasněženém svahu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA