FOTO: PID
Moje seniorské cestování
23. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
23.1.2020 16:05
Jezdím vlakem často, nad 65 let stačí mít sebou občanku a kupovat si lístek se slevou 75% pro seniory. Funguje na ČD, vyzkoušeno i na Arivu.
Dana Kolářová
23.1.2020 15:54
Aleno, příhoda z úterý. V rychlíku nešly při výstupu otevřít dveře ve dvou vagonech za sebou...
Osobák zastavil mimo vyvýšené nástupiště...
Divím se, že jsem vůbec dorazila domů. :-)
Zuzana Pivcová
23.1.2020 15:32
Olinko, ona nestačí občanka? Do Poděbrad se chystám v půlce února. Tak jsem zvědavá, za kolik pojedu (autobusem ne) a jestli tam vůbec ještě jedou ČD. Álo, pěkně jsi mi taky zamotala hlavu. Na ČD jsem mívala průkaz inKarta 25. Teď ale nemám nic
Olga Štolbová
23.1.2020 15:13
Ano Alí, máš pravdu. Ač Pražačka, do Poděbrad busem jedu zadarmo, ale vlakem musím mít průkazku ČD pro seniory, abych mohla mít slevu. Žijeme v Absurdistánu… ♥
Marie Ženatová
23.1.2020 15:12
Alenko já také občas jezdím velmi levně, po Praze úplně zdarma ve svém věku a i po Brně, ale tam jsem si musela vyřídit za 30 Kč průkazku a mám ji na 3 roky...
Dana Puchalská
23.1.2020 14:14
Vysoká škola matematická se zaměřením na věk v hromadné dopravě,.... To je síla. :-) :-) :-)
Mirek Hahn
23.1.2020 13:52
Nevím co stojí léčení alkoholiků, tu službu nepoptávám :-) Doprava, to je jiná... Sice jezdím veřejnou dopravou málo ale o to víc se vždycky divím, kolik mám vysypat.
Jarmila Fialová
23.1.2020 13:42
Pro mě je to všechno složitý a nechce se mi nad tím přemýšlet,proto mi stačí,že do Prahy jedu za 15Kč a po Praze zadarmo s průkazem seniora.
Irena Mertová
23.1.2020 13:35
To je tedy tak složité, Álo, že bych si nejradši šla dát panáka, a tím se zařadit do skupiny alkoholiků, viz poslední věta. Mně bude 65 letos...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA